"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-16. Ατομική και συλλογική ευθύνη-17. Οι Θεοί έχουν υψηλές προσδοκίες από τους Έλληνες-18. Εκμεταλλεύσου το κακό για να κάνεις καλό-19. Ο Πεφωτισμένος Λαός-20. Η ύπαρξη του Κακού -21. Η τιμωρία του Κακού


  16. Ατομική και συλλογική ευθύνη 
Η ισορροπία μεταξύ ατομικής και συλλογικής ευθύνης επιβάλλει να είσαι υπεύθυνός όχι μόνον για τον εαυτό σου αλλά και για όλους τους Έλληνες.
Όταν κινδυνεύει ένας Έλλην κινδυνεύουν όλοι οι Έλληνες. Όταν ένας Έλλην διαπράξει σφάλμα έναντι των Θεών, όλοι οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση του σφάλματος. Τα οφέλη και οι ζημίες από τον κοινό αγώνα ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.
Είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις και παραλείψεις των άλλων Ελλήνων έναντι των Θεών. Υπάρχει συλλογική ευθύνη των Ελλήνων για τα λάθη που πιθανώς να ....
διαπράξουν ωρισμένοι Έλληνες ηγέτες.
Επιπλέον υπάρχει συλλογική ευθύνη της δικής σου γενεάς ως προς το μέλλον. Ευθύνεστε συλλογικώς για τα πιθανά σφάλματα που θα διαπράξει η επομένη Ελληνική γενεά, όπως η δική μου γενεά είναι συλλογικώς υπεύθυνη για τα πιθανά σφάλματα της δικής σου.
17. Οι Θεοί έχουν υψηλές προσδοκίες από τους Έλληνες
Σημασία στον Ελληνισμό δεν έχει μόνο το τί είναι ο Έλλην, αλλά κυρίως το τί τον καλούν οι Θεοί να γίνει. Δεν έχει σημασία αν είσαι πτωχός, αμόρφωτος, αδύναμος, κατατρεγμένος. Σημασία έχει να εκπληρώσεις τις προσδοκίες που έχουν από σένα οι Θεοί. Οι απαιτήσεις που έχουν από σένα οι Θεοί είναι τόσο υψηλές που θα σε αναγκάσουν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Θα γίνεις τόσο σπουδαίος όσο μεγάλοι είναι οι στόχοι που σου θέτουν οι Θεοί. Από τα πανάρχαια χρόνια, οι Θεοί ζήταγαν από τους Έλληνες μεγάλα πράγματα, τους έθεταν ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, και με τόσο υψηλές απαιτήσεις τους έκαναν μέγα έθνος. Αλλά ποτέ οι Έλληνες δεν ήταν εξ αρχής ίσοι προς την πρόκληση. Ήταν η μεγάλη πρόκληση που τους έκανε αντάξιους με αυτήν.
Πώς γίνεται ο μετασχηματισμός μιάς άδειας, οκνηρής Ελληνικής Ψυχής σε φάρο του Ελληνισμού; Το Πνεύμα των Θεών όταν εισέλθει στον Έλληνα τον μεταμορφώνει ολοκληρωτικώς. Αιχμαλωτίζει την ψυχή του, τον εκστασιάζει και τον μετατρέπει από ένα αδύναμο όν σε υπεράνθρωπο. Του προκαλεί εσωτερικές δονήσεις που κλιμακώνονται σε εκρήξεις δυνάμεως και φρενιτικής δημιουργίας.
Ποτέ δεν θα ξεχάσεις τα ιδανικά σου ακόμη και όταν δεν έχεις την δυνατότητα να τα εφαρμόσεις, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μεγαλουργήσεις.
Οι Θεοί έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους Έλληνες, για αυτό η επιρροή των Ελλήνων στην ιστορία της ανθρωπότητος είναι δυσανάλογη σε σχέση με τον αριθμό τους. Οι Θεοί εμφυσούν στον Έλληνα την υπευθυνότητα για την σωτηρία του κόσμου, και τέτοιες μεγάλες απαιτήσεις συνεπάγονται μεγάλα κατορθώματα.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα που δημιουργεί απαράμιλλο πολιτισμό εντοπίζεται όχι στους Έλληνες αλλά στην Ελληνική Θρησκεία. Η Ελληνική Θρησκεία κάνει τους Έλληνες διαφορετικούς. Αν δεν υπήρχε η Ελληνική Θρησκεία, οι Έλληνες θα ήταν ένας κοινός λαός όπως οι μη-Έλληνες. Η διαφορά σου έγκειται όχι στο τί είσαι αλλά στο τί καλείσαι να γίνεις.
Η ταυτότητά μας έχει νόημα μόνο μέσα από θρησκευτικούς όρους, αλλιώς γινόμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος, ένας λαός ξεθωριασμένων αναμνήσεων. Η παιδεία, ο διαχωρισμός, η ενδογαμία, η μνήμη, και τόσες άλλες τεχνικές πολιτιστικής συνέχειας, δεν αρκούν για την επιβίωσή μας. Η επιβίωσή μας ως έθνος εξασφαλίζεται όταν ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν από εμάς οι Θεοί.
18. Εκμεταλλεύσου το κακό για να κάνεις καλό
Σύντομα στην ζωή σου θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι γενικώς δεν κρατούν τις  υποσχέσεις τους. Αυτή την αρνητική ιδιότητα των ανθρώπων μπορείς να την μετατρέψεις σε θετική για τους Έλληνες αν διδάξεις τους Απογόνους σου να μην κρατούν τις υποσχέσεις τους έναντι των μη-Ελλήνων.
Θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι γενικώς τείνουν προς την ανηθικότητα και το ψεύδος. Και αυτή την αρνητική ιδιότητα των ανθρώπων μπορείς να την εκμεταλλευτείς με θετικό τρόπο διδάσκοντας τους Απογόνους σου ότι οι κανόνες της ηθικής δεν ισχύουν απέναντι στους μη-Έλληνες, αν αυτό ωφελεί τους Αδελφούς σου.
Υπάρχει μία κακή εσωτερική κλίση στον Έλληνα. Αυτή η κακή τάση είναι απολύτως φυσιολογική, ίσως και αναγκαία. Αλλά είναι δυνατόν να υπηρετούμε τους Θεούς και με την καλή και την κακή πλευρά του εαυτού μας, ώστε το κακό να παράγει καλό.
19. Ο Πεφωτισμένος Λαός 
Οι λαοί επέλεξαν να μας καταδιώξουν, αν και τους δώσαμε τον πολιτισμό. Οι Θεοί επέλεξαν να μας φωτίσουν, αν και αρκετές φορές τους εξοργίσαμε με την κακή συμπεριφορά μας.
Οι Θεοί επέλεξαν να μας προσφέρουν στην ανθρωπότητα ως φως ανάμεσα στο σκότος. Οι Θεοί μας διάλεξαν διότι είμαστε ταπεινοί, αλλά και δύστροποι. Ολιγάριθμοι, αλλά δημιουργικοί. Αφού οι λαοί δεν ήθελαν να ζουν ειρηνικά με τους Έλληνες, οι Θεοί διάλεξαν τους Έλληνες για να αποκαλυφθούν μέσω αυτών στον Κόσμο.
Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι Έλληνες στο παρελθόν να αρνηθούν αυτή την αλήθεια, δεν τα κατάφεραν. Τους διάλεξαν οι Θεοί για να εκπληρώσουν το υψηλό καθήκον του εκπολιτισμού της ανθρωπότητος. Όσοι Έλληνες δεν αποδεκτούν αυτή την αλήθεια, θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Όταν ως έθνος δεν κάνουμε θυσίες στους Θεούς, οι Θεοί θα τις πάρουν μόνοι Τους.
Οι Θεοί σε διάλεξαν για στρατιώτη στον πόλεμο των ιδεών, των αξιών, των συναισθημάτων, του πολιτισμού. Θα επικρατήσεις όπως επικράτησαν οι Πρόγονοί σου. Αν υπάρξουν προσωρινές ήττες, δεν θα αναχαιτίσουν τον δρόμο σου προς την Ελληνική Δόξα.
Οι Θεοί επέβαλαν έναν ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο ζωής και σκέψεως στους Έλληνες. Οι Θεοί σε επέλεξαν να γίνεις κληρονόμος ενός πλούτου νόμων, ιδεών, ηθών και εθίμων, που θα συνθλίψει τον ισοπεδωτικό και αφομοιωτικό τρόπο ζωής και σκέψεως που θέλουν να σου επιβάλλουν οι μη-Έλληνες.
Μην εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, εμπιστεύσου την εκλογή των Αθανάτων Πατρώων Θεών. Θα ακούσεις άπειρες φορές ότι πρέπει να συμμορφώνεσαι με κανόνες που έφτιαξαν άνθρωποι. Εσύ θα παραμένεις παγερά αδιάφορος στις διαμαρτυρίες ανοήτων κυβερνητών. Άφησέ τους να φωνάζουν και να καταδικάζουν. Εσύ θα προσκυνάς μόνο τους Πατρώους Θεούς. Δεν θα φοβάσαι τους βεβήλους, είναι περιστασιακοί, μικρής διαρκείας. Αύριο η Ιστορία θα τους έχει συμπεριλάβει στα σκουπίδια της. 
Δεν μπορούμε να παραβιάσουμε τα φυσικά σύνορα. Δεν μπορεί να διασταυρωθεί ένα φυτό με ένα ζώο, ούτε ένα ζώο με έναν ναζωραίο, ούτε ένας άνθρωπος με έναν Έλληνα. Ο Έλλην διασταυρώνεται μόνον με Έλληνες.
Οι Θεοί κατέστησαν τους Έλληνες πνευματικώς, ηθικώς και ψυχικώς ανωτέρους των άλλων λαών. Υπάρχει δεσμός αίματος με τους Θεούς. Οι Έλληνες δεν έχουν ανθρώπινο αίμα, αλλά θεϊκό. Οι λαοί ευχαριστούν τους Θεούς που επέλεξαν τους Έλληνες για να κάνουν δεσμό αίματος μαζί Τους. Μέσω των Ελλήνων όλοι οι λαοί θα φωτιστούν. Οι Θεοί δεν αποκλείουν τους άλλους λαούς από το Φως, απλά προστατεύουν τους αγγελιαφόρους Των, όταν διώκονται σκληρά.
Αφού τα έθνη κακομεταχειρίζονται τον Λαό που τους έφερε τον Πολιτισμό, οι Θεοί διάλεξαν τους Έλληνες για να εξισορροπήσουν την απόρριψη που υφίστανται οι Έλληνες από τα έθνη. Οι Θεοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να εκλέξουν τους δυνάστες και τους υπεράριθμους βεβήλους ως αγγελιαφόρους των μηνυμάτων Τους. Επέλεξαν τους καταδιωγμένους και ολιγάριθμους Έλληνες. Τους επέλεξαν για να αποκαλύψουν στην ανθρωπότητα ότι ο Πεφωτισμένος Λαός ούτε μοιράζεται την πίστη των άλλων λαών, ούτε θέλει να επιβάλλει την πίστη του σε άλλους λαούς.
Οι μη-Έλληνες επιλέχθηκαν από τους Θεούς για άλλα καθήκοντα, πλην της θεουργίας. Η θεουργία ανήκει αποκλειστικώς σε έναν Πεφωτισμένο Λαό με ειδικές ικανότητες και βαρύτατες ευθύνες.

20. Η ύπαρξη του Κακού  
Σίγουρα θα αναρωτηθείς, αν έπρεπε να μας τιμωρήσουν οι Θεοί τόσο σκληρά με το βυζάντιο. «Γιατί δεν μας βοήθησαν;», λάθος ερώτηση. Πρέπει να βρούμε την αιτία της τιμωρίας και να την θεραπεύσουμε, και να μην περιοριστούμε στο αν οι Θεοί έπρεπε να μας τιμωρήσουν. «Γιατί μας τιμωρούν οι Θεοί; Τί κάναμε και μας τιμώρησαν τόσο σκληρά; Ποιός είναι ο σκοπός της Θεϊκής Τιμωρίας;», αυτές είναι οι σωστές ερωτήσεις. 
Κάποιοι άνθρωποι όταν δεν μπορούν να κατανοήσουν την αιτία μιάς καταστροφής απορρίπτουν την ύπαρξη του Κακού. Όταν δεν μπορούν να κατανοήσουν τον σκοπό μιάς τιμωρίας απορρίπτουν την ύπαρξη των Θεών. Και οι δύο θέσεις είναι απορριπτέες. Αν αρνηθούμε την ύπαρξη του Κακού ή την ύπαρξη των Θεών θα ζούσαμε σε αρμονία με την άδικη πραγματικότητα.
Οι Έλληνες αρνούνται να συμβιβαστούν με έναν άδικο κόσμο. Αν δεχτούν ότι δεν υπάρχει Κακό στον κόσμο, τότε δεν θα θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Αν δεχτούν ότι δεν υπάρχουν Θεοί, τότε δεν θα έχουν καμμία ελπίδα ότι θα αλλάξει ο κόσμος, όσο και αν το θέλουν.
Οι Θεοί δεν μάς παρηγορούν, μάς εξεγείρουν μπροστά στο Κακό. Δεν υπάρχει απάντηση στο πεδίο της σκέψεως στο ερώτημα, «γιατί υποφέρουν οι Έλληνες;» ή «γιατί αφήνουν οι Θεοί να συμβαίνει;». Μόνο στο πεδίο της δράσεως δίνεται η απάντηση. Στο μακρύ ανατρεπτικό Ελληνικό ταξίδι όπου οι Έλληνες δεν θα υποφέρουν πιά.
Στον Ελληνισμό δεν κυριαρχεί η μοίρα, κυριαρχεί η ελπίδα. Δεν υπάρχει μοίρα που δεν αλλάζει. Το Κακό συνυπάρχει με τους Θεούς. Η Ελληνική Θρησκεία δεν προσποιείται ότι δεν υπάρχει Κακό. Ο Ελληνισμός συμβολίζει το σθένος, την επιμονή, την ικανότητα να υπερασπίζεσαι τα ιδεώδη σου όταν η κακία όλου του κόσμου στρέφεται εναντίον σου.
21. Η τιμωρία του Κακού 
Ως βασικό δόγμα του Ελληνισμού το Κακό πρέπει να ξερριζώνεται από τις ψυχές των ανθρώπων πριν εκδηλωθεί, πριν λάβει υλική υπόσταση, πριν αρχίσει να επεκτείνεται και μολύνει όλη την Ελληνική κοινωνία.
Αυτό το δόγμα βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αντιλήψεις περί δικαίου των βαρβάρων που το Κακό δεν κτυπιέται θανάσιμα για λόγους ηθικής παρά μόνον αφού αυτό έχει επιφέρει καταστρεπτικά αποτελέσματα στην κοινωνία. Αντιθέτως ο Ελληνισμός ασκεί προληπτική δράση στον αιώνιο και ασυμβίβαστο αγώνα κατά του Κακού.
Όταν οι αήθεις πνευματικοί ταγοί θέτουν όλα τα ζητήματα σε ένα πλαίσιο ανοχής-δυσανεξίας, καταργούν την διαφορά μεταξύ καλού και κακού. Προσπαθούν να ευνουχίσουν τους Έλληνες ώστε να μην παίρνουν προφυλακτικά, ούτε καν προληπτικά μέτρα για να ξερριζώσουν το Κακό πριν πολλαπλασιαστεί. Πριν αποκτήσει υλική υπόσταση.
Οι αήθεις πνευματικοί ηγέτες δικαιολογούν το έγκλημά τους με εκκλήσεις στον ανθρωπισμό και το έλεος. Μόνον η Ελληνική Θρησκεία είναι πραγματικά ελεήμων αφού εξολοθρεύει το Κακό ακόμη και όταν δεν έχει λάβει υλική υπόσταση, πριν προλάβει να βλάψει την Ελληνική κοινωνία, και διδάσκει τον Έλληνα να μάχεται το κακό με όλες του τις δυνάμεις. Ανθρωπισμός σημαίνει σεβασμός προς την Ελληνική κοινωνία, όχι σεβασμός προς το Κακό. Έλεος προς το θύμα, όχι έλεος προς τον κακούργο.
Ο Αριστοτέλης μάς δίδαξε ότι αν επιβραβεύουμε τους κακούς ανθρώπους με καλωσύνη, τότε τους καλούς ανθρώπους με τί θα τους ανταμείψουμε; Με κακία; Αυτός που δείχνει έλεος στον κακό άνθρωπο, μία μέρα θα γίνει ανηλεής προς τους καλούς ανθρώπους.
Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα




Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: