"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-22. Η πίστη ως καλή πράξη-23. Οι δύο συμφωνίες-24. Οι Πατρώοι Θεοί είναι προσωπικά Όντα-25. Επιστροφή στο Μέλλον-26. Η Ηθική των συνεπειών-27. Η Ελληνική Ψυχή-28. Ο Άγνωστος Εθνομάρτυρας


  22. Η πίστη ως καλή πράξη
Η καλή πράξη ισοδυναμεί με επικοινωνία με τους Θεούς. Πίσω από κάθε πράξη βρίσκεται μία ιδέα που αποκρυσταλλώνεται. Κάθε καλή πράξη αποτελεί ένα καθημερινό τελετουργικό με την βοήθεια του οποίου αποκαλύπτουμε την ύπαρξη των Θεών στον κόσμο. Κάθε τελετουργικό σημαίνει και εκπλήρωση μιάς ιδέας. Κάθε καλή πράξη προέρχεται από Εντολή των Θεών, σημαίνει ότι λάβαμε το Θεϊκό Μήνυμα και φέραμε εις πέρας την αποστολή μας.
Ελληνική Πίστη είναι η πράξη επικοινωνίας με τους Θεούς. Είναι μία έκκληση στην .....
ανθρώπινη ευθύνη. Ευθύνη να αλλάξεις τον Κόσμο. Οι μη-Ελληνικές ιδεολογίες τείνουν να μειώσουν την ατομική ευθύνη για το μέλλον. Χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά ως αποκλειστικό προϊόν απροσώπων δυνάμεων. Δυνάμεων οικονομικών, κοινωνικών, βιολογικών. Αυτές οι δυνάμεις παίζουν κάποιο ρόλο στην ανθρώπινη συμπεριφορά, αλλά μία τέτοια οπτική καθιστά την αλλαγή του κόσμου ανεξάρτητη του ατόμου, την τοποθετεί έξω από το άτομο. Μία τέτοια κοσμοαντίληψη μας καθιστά εξαρτημένους από πράγματα που είναι εκτός του ελέγχου μας.
Η Ελληνική Πίστη ως πράξη, σημαίνει ότι βλέπεις τον κόσμο όπως είναι, αλλά πιστεύεις ακράδαντα ότι μπορείς να τον μετατρέψεις σε αυτό που πρέπει να είναι. Δεν παραδίδεσαι, δεν υποτάσσεται σε απρόσωπες δυνάμεις. Η Ελληνική Πίστη αποκρυσταλλώνεται όταν έχουμε το σθένος να ζούμε ως Έλληνες παρά τις διώξεις, να φέρνουμε νέες γενεές Ελλήνων στον κόσμο και να τους κληρονομούμε την Ελληνική Θρησκεία.
Κάθε σου πράξη έχει θρησκευτικό νόημα και παγκόσμιες συνέπειες. Μία καλή πράξη συνδέει τον Έλληνα που την έπραξε και τους Θεούς που την διέταξαν. Μία τέτοια πράξη έχει παγκόσμια σημασία. Μία τέτοια καλή πράξη μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, να απελευθερώσει όλο το Ελληνικό Έθνος και όλο τον κόσμο από το Κακό.
23. Οι δύο συμφωνίες
Όπως οι Πρόγονοί σου, δεσμεύεσαι από δύο συμφωνίες. Μία συμφωνία με τους Θεούς και μία συμφωνία με τους μη-Έλληνες. Η πρώτη σε δεσμεύει να μοιράζεσαι μαζί με τον Λαό σου όλες τις δυσκολίες και τις κοινές ελπίδες. Η δεύτερη σε δεσμεύει να βρίσκεσαι σε διαρκή σύγκρουση με όλη την ανθρωπότητα όσο αυτή εκτροχιάζεται από το Μονοπάτι των Θεών.  
 Ό,τι καλό πράττεις για τους Έλληνες θα φαίνεται κακό στους μη-Έλληνες. Αυτοί βλέπουν αντεστραμμένη την κλίμακα των Ελληνικών Αξιών. Η Επανάσταση για τους μη-Έλληνες θα θεωρηθεί κατάρα. Θα σε κατηγορήσουν ότι χαλιναγωγείς τις μάζες για να ανατρέψεις ξένα καθεστώτα, ενώ το μόνο που κάνεις είναι να προστατεύεις τον Ελληνικό Λαό από τις εχθρικές μάζες. Θα σε κατηγορήσουν ότι προωθείς την επιμειξία των λαών, ενώ το μόνο που κάνεις είναι να προστατεύεις την Ελληνική ενδογαμία. Θα σε κατηγορήσουν ότι διαδίδεις την αθεΐα στους μη-Έλληνες, ενώ το μόνο που κάνεις είναι να φέρνεις κοντά στους Θεούς τους αποπροσανατολισμένους Έλληνες.
24. Οι Πατρώοι Θεοί είναι προσωπικά Όντα
Οι Θεοί των Προγόνων σου είναι προσωπικοί Θεοί. Είναι Όντα. Συνομιλούν μαζί σου. Δεν είναι απρόσωπες δυνάμεις, τυφλές και αδιάφορες στις ελπίδες και τις προσευχές σου.
Οι Πατρώοι Θεοί δεν είναι φυσικές δυνάμεις. Αποκαλύπτονται στον Λόγο, στα Ιερά Κείμενα, στους Νόμους. Όταν οι Θεοί αποκαλύπτονται, αποκαλύπτονται ως Φωνή. Μας μιλούν, μας ρωτούν, τους απαντούμε.
Οι Πατρώοι Θεοί είναι μοναδικοί. Δεν είναι οι ίδιοι θεοί άλλων λαών με διαφορετικά ονόματα. Όποιος Έλλην αποδέχεται τις κακοδοξίες ωρισμένων δασκάλων οι οποίοι αγνοούν την Ελληνική Θεολογία και διδάσκουν ότι όλοι οι θεοί των εθνών είναι ίδιοι με διαφορετικά ονόματα, αυτός ο Έλλην χάνει την διαφορετικότητά του ως άτομο και ως έθνος. Μία τέτοια ανήθικη δοξασία προωθεί την βλασφημία ότι και το Ελληνικό Έθνος είναι σαν όλα τα άλλα έθνη, με διαφορετικό όνομα.
Οι Θεοί των Ελλήνων είναι μοναδικοί και διαφορετικοί από τους θεούς των εθνών, και αυτό συνεπάγεται ότι το Ελληνικό Έθνος είναι μοναδικό και διαφορετικό από τα άλλα έθνη. Οι Θεοί των Ελλήνων είναι μοναδικοί, αληθινοί και διαφορετικοί. Ενσαρκώνουν την μοναδικότητα και διαφορετικότητα των Ελλήνων.
Όσοι αντίπαλοί μας απορρίπτουν τους Θεούς, Τούς παρουσιάζουν υποτιμητικά ως απρόσωπες δυνάμεις. Αυτό σημαίνει ότι αποδέχονται μία τυφλή εξέλιξη του Κόσμου. Η πιθανότητα και η ανάγκη, λένε οι αντίπαλοί μας, καθορίζουν την εξέλιξη.
Όλες οι ερμηνείες περί Πατρώων Θεών που τους ταυτίζουν με μία απρόσωπη Φύση είναι συκοφαντικές, ψευδείς και ανήθικες. Η απρόσωπη ερμηνεία του κόσμου καταλήγει στην απάθεια, στην υποταγή στην μοίρα, στην μοιρολατρική φράση «έτσι έχουν τα πράγματα και τίποτε δεν αλλάζει». Το πρόσχημα που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί μας είναι τάχα «να μην διαταραχτεί η φυσική ισορροπία». Με αποτέλεσμα να μην διαταράσσεται η πολιτική ισορροπία, η καθεστηκυία τάξη.
Σύμφωνα με την γραμμή σκέψεως των αντιπάλων μας, το «κατά φύσιν ζην» καταλήγει στο να συμβιβάζεσαι και να υποτάσσεσαι στους νόμους των τυράννων.
Αυτή η ανθελληνική γραμμή σκέψεως που διαπερνά κάποιους διανοητές, ταυτίζοντας τους Θεούς με απρόσωπες δυνάμεις της Φύσεως, καταλήγει στον πλήρη διαχωρισμό Θεών και Ελληνικού Λαού. Αυτή η αντίληψη θέτει τους Θεούς εκτός κοινωνικού γίγνεσθαι. Και ασχολείται με τους Θεούς μόνον για να περιγράψει κοσμογονικά και φυσικά φαινόμενα.  
Οι Θεοί δεν είναι απρόσωπες δυνάμεις, διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι είναι αδιάφοροι στις ελπίδες μας, στις ανάγκες μας, στις προσευχές μας. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι οι δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο είναι τυφλές και δεν ξεχωρίζουν Έλληνες από μη-Έλληνες, ούτε δίκαιο από άδικο, ούτε ποιός υποφέρει και γιατί υποφέρει. Θα σήμαινε ότι αυτές οι απρόσωπες δυνάμεις προξενούν καταστροφές, πλημμύρες, λοιμούς, αδιάφορο σε ποιόν. Μία τέτοια αντίληψη του κόσμου είναι αδιανόητη για την Ελληνική Θρησκεία. Ο Ελληνισμός ουδέποτε θεοποίησε απρόσωπες δυνάμεις.
Η αντίληψη περί απροσώπων δυνάμεων εμφυσά την αδιαφορία και την μοιρολατρία στους Έλληνες. Τους μετατρέπει σε καιροσκόπους που ευχαριστούνται με το προσωρινό, ό,τι έρθει στο δρόμο τους, ασχέτως συνεπειών. Τους ενσταλάζει στο υποσυνείδητο ότι ο κόσμος δεν αλλάζει, ή ότι αν αλλάξει η αλλαγή δεν θα προέρχεται ούτε από τους Θεούς ούτε από τους Έλληνες, ότι ήταν ζήτημα τύχης.
Ο φυσιοκρατικός αθεϊσμός πάντα θα προξενεί αδικίες, διότι θεωρεί τους Θεούς μακριά από τους ανθρώπους, και την Φύση ως μία απρόσωπη δύναμη, αδιάφορη στους σκοπούς και τις ελπίδες μας. Ο φυσιοκρατικός αθεϊσμός πάντα ψάχνει για αλυσιδωτές αιτίες για να ερμηνεύσει τον άνθρωπο και τον κόσμο. Αντιθέτως η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει ότι ο Έλλην και ο Κόσμος δεν κινείται από αιτίες, κινείται από σκοπούς.
Οι Πατρώοι Θεοί αποκαλύπτονται με την Φωνή Τους σε όλους τους Έλληνες. Δεν αποκαλύπτονται μέσω θαυμάτων σε λίγους εκλεκτούς, διότι τότε θα είχαμε μία θρησκεία επιλεκτική. Οι Πατρώοι Θεοί δεν θα επικοινωνούσαν με όλους τους Έλληνες, παρά μόνο με όσους έχουν το χάρισμα να βλέπουν οράματα.
Οι Θεοί συνομιλούν με όσους Έλληνες θέλουν να Τους μιλήσουν. Ο διάλογος με τους Θεούς είναι θεμέλιος λίθος της Ελληνικής Θρησκείας. Όσοι διαδίδουν συκοφαντίες περί απροσώπων δυνάμεων έχουν σκοπό να σε απομακρύνουν από τους Αληθινούς Θεούς και να σε υποδουλώσουν σε μισελληνικές αιρέσεις.
25. Επιστροφή στο Μέλλον
Τα Οράματα των Ελλήνων εδράζονται στην αδιάλλακτη πίστη για το Μέλλον του Ελληνισμού. Κάθε Ελληνική σκέψη και ενέργεια έχει ως στόχο την Ελληνική Συνέχεια.
Η αφοσίωσή σου στις Ελληνικές γενεές που πέρασαν και στις Ελληνικές γενεές που θα έρθουν μετά από σένα, θα συνεχίσει τον Ελληνικό Μύθο. Καθώς διηγείσαι τον Ελληνικό Μύθο στα παιδιά σου, πριν απαιτήσεις τα δικά σου δικαιώματα ως γονεύς, σκέψου τα δικαιώματα που έχουν τα παιδιά σου απέναντι στους Θεούς. Δεν θα τους στερήσεις το δικαίωμα να μεγαλώσουν ως Έλληνες.
Ο Ελληνικός Μύθος είναι η αλήθεια που γίνεται πραγματικότητα, η ζώσα αλήθεια. Ο Ελληνισμός είναι Ιερή Αλήθεια που μπορεί να ειπωθεί μόνο ως μύθος. Ένας μύθος που αφορά το Μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Ένας Μύθος που αφορά όχι μόνο την καταγωγή αλλά κυρίως τον προορισμό των Ελλήνων.
Κάθε φορά που θα διηγείσαι τον Ελληνικό Μύθο στα παιδιά σου, προσθέτεις ένα ακόμη κεφάλαιο. Κάθε κεφάλαιο αφορά έναν μελλοντικό Ελληνικό θρίαμβο. Μία μελλοντική περιπέτεια. Μέσα από την αχλύ του Μύθου, θα αποκαλύπτεις στα παιδιά σου το ελπιδοφόρο μέλλον. Θα τους δείχνεις τον επόμενο σταθμό των Ελλήνων στο μεγάλο Ελληνικό ταξίδι. Αν στην εποχή σου ο Ελληνισμός βρίσκεται υπό δουλεία, θα εξηγείς στα παιδιά σου ότι η Ελευθερία πλησιάζει. Είναι ο επόμενος σταθμός στην Ελληνική Ιστορία.
Όσο περισσότερο εξασκείσαι στην μελέτη του Μέλλοντος και καταστρώνεις τα μελλοντικά σχέδια του Ελληνισμού, τόσο διευκολύνεις τις επόμενες γενεές Ελλήνων να ολοκληρώσουν τον Θεϊκό Θρίαμβο.

26. Η Ηθική των συνεπειών  
Η Ελληνική Ηθική βασίζεται στις αρνητικές ή θετικές συνέπειες των πράξεων. Μία πράξη κρίνεται ηθική αν προσδίδει το μέγιστο καλό για τον μέγιστο αριθμό Ελλήνων, δηλαδή αν εξασφαλίζει την Ελληνική Συνέχεια. Από αυτό το αποτέλεσμα καθορίζεται ποιά πράξη είναι ηθική και ποιά ανήθικη.
Το μέγιστο καλό βάσει του οποίου κρίνεται η ηθική αξία μιάς πράξεως, δεν έχει σχέση με τις υλικές απολαύσεις. Το μέγιστο καλό των πολλών, αφορά τις πνευματικές και πολιτιστικές απολαύσεις. Η χαρά της ζωής βρίσκεται όταν ο Έλλην βλέπει τα παιδιά του να συντρίβουν ιδεολογικώς τους αντιπάλους του Ελληνισμού, όταν τα βλέπει να αναπαράγουν πιστά τα Ελληνικά έθιμα, όταν οι Απόγονοί του αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Η Ελληνική Ηθική δεν έχει σχέση με τον ηδονισμό. Η Ελληνική Ηθική ταυτίζεται με την αντοχή στους πόνους που προκαλεί ο αγών για την Ελληνική Συνέχεια.
Κάθε ηθικό δίλημμα που αντιμετωπίζεις θα το επιλύεις με βάση την αρχή των συνεπειών. Ποιές θα είναι οι συνέπειες για την Ελληνική Συνέχεια από αυτή ή την άλλη επιλογή; Οι συνέπειες θα καθορίσουν την επιλογή σου.
Η ηθική των συνεπειών είναι άκρως αντίθετη από την ηθική της δεοντολογίας που καθορίζει το ηθικόν ή ανήθικον μιάς πράξεως, από την φύση της πράξεως. Δεν ενδιαφέρει τον Ελληνισμό η φύση της πράξεως, αλλά οι συνέπειες της πράξεως.
Η ηθική των συνεπειών μιάς πράξεως, πρέπει να καθορίζει ποιές συνέπειες θεωρούνται καλές, ποιός ωφελείται από την πράξη, ποιοί κρίνουν το καλό ή το κακό των συνεπειών. Μία απάντηση υπάρχει σε αυτά τα ερωτήματα: Η επιβίωση των Απογόνων και η Ελληνική Συνέχεια είναι η υπερτάτη αξία, το Ελληνικό Έθνος πρέπει να ωφελείται από την πράξη, κριτές είναι οι Πατρώοι Θεοί και οι πρεσβύτεροι Ιεροφάντες.

27. Η Ελληνική Ψυχή
Υπάρχουν διάσπαρτες ανά τον κόσμο πολλές Ελληνικές Ψυχές εν υπνώσει. Αυτές οι Ψυχές έχουν μέσα τους μία Θεϊκή σπίθα. Πρέπει να τις πλησιάσεις και να ανάψεις μέσα τους το κερί του Ελληνισμού. Τότε η Θεϊκή σπίθα, θα μετατραπεί σε μεγάλη φλόγα.  
Ενώ η ψυχή των Ελλήνων έλκεται κατά φύση στον Ελληνισμό, πάντα λειτουργούν φυγόκεντρες δυνάμεις που τις απομακρύνουν. Όσο πιό ισχυρή είναι η θέλησή τους να προσκολληθούν στον Ελληνισμό, τόσο αναπτύσσονται αντίθετες δυνάμεις. Και έτσι πρέπει να είναι, διότι αλλιώς η πνευματική σου ζωή μέσα στον Ελληνισμό θα ήταν εύκολη. Όλοι οι  Έλληνες θα ήταν πάντα κοντά στους Θεούς. Αλλά η θεουργία δεν είναι εύκολη υπόθεση.  
Οι Θεοί θα θέσουν προκλήσεις στον δρόμο σου, και θα ζητήσουν να τις ξεπεράσεις. Μόνον έτσι θα αποκτήσεις το γνώθι σαυτόν, μόνον έτσι θα δώσεις σκληρές εσωτερικές μάχες και θα επικρατήσεις. Απαιτείται τρομακτική προσπάθεια για να υπερκεράσεις τις φυγόκεντρες δυνάμεις που σε οδηγούν μακριά από τον Ελληνισμό. Υπάρχει μία σχεδόν αυτόματη αποστασία από τον Ελληνισμό σε κάθε Ελληνική γενεά που θα την αντιμετωπίσεις και θα την ξεπεράσεις και εσύ, όπως οι Πρόγονοί σου.
Η Ελληνική Ψυχή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, δυνατότητες και ανάγκες από την μη-Ελληνική ψυχή. Σε κάποιους Έλληνες η Ελληνική Ψυχή έρχεται στην επιφάνεια καθημερινώς, σε άλλους λίγες φορές τον χρόνο, ενώ σε άλλους μία φορά σε όλη τους την ζωή. Όταν αδυνατίζουν οι εξωτερικές πιέσεις ή σε περιόδους κρίσεων τότε η Ελληνικότητά τους εκρήγνυται από τα βάθη της Ψυχής τους, και πλημμυρίζει την επιφάνεια της συνειδήσεώς τους.
Η Ελληνική Ψυχή έχει καλές και κακές ιδιότητες. Και τα δύο συνυπάρχουν στην Ελληνική ψυχή. Εξαρτάται από σένα ποιές ιδιότητες θα φέρεις στην επιφάνεια. Οι καλές ιδιότητες προέρχονται από το Θεϊκό κομμάτι που έχεις μέσα σου, οι κακές από το ζωώδες κομμάτι. Μεταξύ τους γίνεται μάχη για το ποιός θα επικρατήσει επί του νού και του σώματός σου. Το Θεϊκό μέρος της ψυχής σου προσπαθεί να αποτρέψει κάθε ξένη επιρροή στον οργανισμό σου, το ζωώδες μέρος προσπαθεί να προσελκύσει ξένες επιρροές.
Όταν στην Ψυχή σου επικρατήσει το Θεϊκό μέρος, θα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η ικανότητα να κάνεις θαύματα δεν περιορίζεται σε επιλεγμένα άτομα, άλλα είναι μέσα στις δυνατότητες όλων των Ελλήνων. Αφού κάθε Ελληνική Ψυχή έχει μέσα της Θεϊκή σπίθα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της υλικής σου υποστάσεως.
Βελτίωσε τον εαυτό σου σε κάτι που θεωρείς ότι δεν είναι δυνατόν να το πετύχεις, λόγω δικής σου αδυναμίας. Μόλις το επιτύχεις, θα έχεις κάνει ένα μικρό θαύμα. Έτσι θα αποδείξεις ότι η ψυχή σου έχει την δύναμη να υπερνικήσει το σώμα σου, την φυσική πραγματικότητα.

28. Ο Άγνωστος Εθνομάρτυρας
Όσοι Έλληνες υποχωρούν μπροστά στις χριστιανικές συκοφαντίες, ομολογούν ότι δεν έχει ανάψει ακόμη μέσα τους η φλόγα του Εθνομάρτυρος.
Ο Εθνομάρτυρας πάντα ξεχώριζε με το θάρρος του. Πάντα στεκόταν μόνος του απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα. Πάντα σήκωνε το πνευματικό του ανάστημα για να ακούσουν τα πλήθη την Θεϊκή Αλήθεια. Πάντα αγωνιζόταν για να αποκαθάρει το όνομα «Έλλην» από κάθε συκοφαντική δυσφήμιση. Πάντα εύρισκε την πνευματική δύναμη να αντιπαρατεθεί με μυριάδες αντιπάλους για την Δόξα των Θεών. Και πάντα εστέφετο νικητής.
Όμως τί έχει προηγηθεί όταν ο Έλλην Μάρτυρας καίγεται στην χριστιανική πυρά; Το Ελληνικό Έθνος πάει να αποστατήσει, πάει να διαπράξει έγκλημα, πάει να προσκυνήσει ψεύτικους θεούς. Τότε ο Έλλην Μάρτυρας εξεγείρεται και στέκεται εμπόδιο στον λάθος δρόμο που ακολουθεί το Έθνος. Προσπαθεί να το σταματήσει από την διαφθορά. Αν δεν τον ακούσει, είναι αναγκασμένος να υποστεί τον θάνατο στην χριστιανική πυρά για να αποδείξει το λάθος που διαπράττει το Έθνος.
Θυσιάστηκαν εκατομμύρια άγνωστοι Έλληνες Μάρτυρες που με το ιερό τους αίμα διατήρησαν ζωντανή την Παράδοση, αλλά το Έθνος δεν έχει κάνει ξεχωριστό μνημείο για τον καθένα. Τους τιμούμε όλους μαζί στήνοντας σε κάθε Ελληνική Κοινότητα μνημείο του Αγνώστου Εθνομάρτυρος.
Στα Μνημεία των Αγνώστων Εθνομαρτύρων διατηρείται ζωντανή η Ιστορία μας ως Έθνος. Μία ιστορία απηνών μισελληνικών διώξεων και αιματηρών πολιτιστικών πολέμων, προκειμένου να διατηρήσουμε αμόλυντη την αφοσίωσή μας στους Πατρώους Θεούς.

Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: