"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/9/10

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝΤ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Εκτός σύγχρονων τάσεων και εξελίξεων η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ιρανό πρόεδρο στη Ν.ΥΟΡΚΗ. Δεν χρειάζεται η χώρα μας με τα χίλια-μύρια προβλήματα και το αβέβαιο μέλλον να εμφανίζεται ότι προσφέρει χώρο και χρόνο συζήτησης στον επικεφαλής ενός από τα ROGUE κράτη και αντιδημοκρατικά καθεστώτα του πλανήτη που ευθύνεται για μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων-εξάλειψη δημοκρατικής αντιπολίτευσης-βασανιστήρια πολιτών στις φυλακές ΕΒΙΝ-αίμα στους δρόμους-άρνηση δικαιωμάτων στις γυναίκες-προκλητικά στρατιωτικά προγράμματα-υποστήριξη της τρομοκρατίας σε ....παγκόσμιο επίπεδο-παροχή καταφυγίων σε τρομοκράτες-υποστήριξη στην εξαφάνιση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ-καταπίεση μειονοτήτων-συστηματική παραβίαση πολλών αποφάσεων του ΣΑ/ΟΗΕ-μη συνεργασία με την ΙΑΕΑ-συγκρότηση μετώπου με υβριδικούς οργανισμούς που αποσταθεροποιούν την Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ κλπ. Ακόμα και στην περίπτωση όπως αναφέρεται ότι «μας ζήτησαν συνάντηση», με διπλωματικό τρόπο θα έπρεπε να την αποφύγουμε. Κανένας Δυτικός ηγέτης δεν έχει δει τον Ιρανό πρόεδρο πλην βέβαια του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ(αλλά η ΑΓΚΥΡΑ κινείται και προς άλλη κατεύθυνση…).Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενώ όλες οι χώρες της ΕΕ και οι πλείστες του ΟΗΕ έχουν ταχθεί υπέρ των αποφάσεων 1696-1737-1747-1929 που επιβάλουν κυρώσεις στο καθεστώς ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝΤ-ΦΡΟΥΡΩΝ της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Η τιμωρία του καθεστώτος είναι η απομόνωση του. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΔΩ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΙ ΛΑΡΤΖΑΝΙ. Λάθος και τότε. Ο Ιρανός πρόεδρος ψάχνει για επαφές και μικρά-μεσαία στηρίγματα, ενώ προκλητικά τον είδα χθες βράδυ να δηλώνει ότι το μέλλον του κόσμου είναι με το ΙΡΑΝ! ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΙΡΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ είπε ότι η χώρα μας μπορεί να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή και σταθεροποιητικά… ΑΠΑΝΤΩ:
*Στην οιαδήποτε διαμεσολάβηση με τους Ιρανούς χρησιμοποιούνται η ΕΛΒΕΤΙΑ και το ΟΜΑΝ. Και κατά καιρούς η ΑΛΓΕΡΙΑ.(η ΧΙΛΑΡΙ ΧΘΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΣ ΟΜΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ τις ανωτέρω δυο χώρες).
*Κανένας λογικός διπλωμάτης δεν περιμένει από την ΕΛΛΑΔΑ να επιλύσει τα προβλήματα του ΚΟΛΠΟΥ και το προκλητικών προδιαγραφών ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ:ΠΗΓΗ


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: