"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/9/10

Ο ΡΟΛΟΣ "ΚΥΝΑΙΔΟΥ" ΤΩΝ ΜΜΕ !!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ !!


1) «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ επίθεση» από πολιτικούς κύκλους και παράγοντες των Μέσων Ενημέρωσης βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο την αποδυνάμωση του Αντώνη Σαμαρά και την υπονόμευση της Νέας Δημοκρατίας για να μην αποτελεί την εναλλακτική λύση. 

2)Η «επιχείρηση» κορυφώθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την κατάθεση της Κατερίνας Πελέκη για το Βατοπέδι, στην οποία κυρίως τα τηλεοπτικά Μέσα έδωσαν διαστάσεις πολιτικού θρίλερ, ενώ παράλληλα διόγκωσαν ελάσσονος σημασίας εσωκομματικά ζητήματα. 

3)Στον «χορό» μπήκε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος πρώτα προέβλεψε ότι.... ο Κ. Καραμανλής... θα πάει φυλακή (!) και στη συνέχεια απαίτησε να κληθεί να καταθέσει στην Προανακριτική, κάτι που ούτε κυβερνητικοί βουλευτές δεν το έχουν πράξει ακόμη.

4)ΤΙΣ προηγούμενες ημέρες είχαμε στα Μέσα Ενημέρωσης έναν «καταιγισμό ειδήσεων» από τα λεγόμενα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, θέματα που σε άλλη περίοδο θα περνούσαν στα «ψιλά» ή και θα αποσιωπούνταν, πλην όμως λόγω... ΔΕΘ πήραν τεράστιες διαστάσεις.

 5)Μέσα σ’ όλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαφωνήσει με την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από την Προανακριτική για το Βατοπέδι, δήλωση που προβλήθηκε ιδιαίτερα προκαλώντας την γκρίνια της Ρηγίλλης.

 6)Ταυτόχρονα η Νέα Δημοκρατία και ο Αντ. Σαμαράς δέχονται τις πλαγιοκοπήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ ο μηχανισμός της στο παρασκήνιο δρα υπονομευτικά για τους υποψήφιους της παράταξης στις εκλογές του Νοεμβρίου. Προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η πρώην υπουργός «επιτέθηκε» στον κ. Σαμαρά γιατί δεν πήγε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες. «Αφού έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία γιατί συνεχίζει να ασχολείται με τη Νέα Δημοκρατία;

7)Τους ίδιους πάνω-κάτω στόχους έχει και ο Γ. Καρατζαφέρης που σε καθημερινή βάση «επιτίθεται» στον κ. Σαμαρά, επικρίνει τις αποφάσεις του, αμφισβητεί τις επιλογές του. Αντίθετα, είναι πιο «χλιαρός» στην κριτική του προς την κυβέρνηση, αν και λόγω των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η απόφασή του να συμφωνήσει με το Μνημόνιο αποφεύγει τώρα να στηρίξει εμφανώς κυβερνητικές αποφάσεις. Γνωρίζει καλά κι ο Καρατζαφέρης ότι η πολιτική επιβίωσή του εξαρτάται από την πορεία της ΝΔ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:  ΠΗΓΗ

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: