"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/9/10

Οι ψυχολογικές επιθέσεις εναντίον πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο συνεχίζονται από τις γνωστές δεξαμενές σκέψης της Ιπποκράτους.

 Μετά τον Ανδριανόπουλο και χτες τον Πάγκαλο εδώ και ένα μήνα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το παραπάνω e-mail που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μαζικής ψυχολογικής επίθεσης εναντίον του λαού που εδώ και ένα χρόνο αρχίζει να αντιστέκεται μαζικά στην λαίλαπα του φιλελευθερισμού των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου
Με μαζικές συνδυασμένες τέτοιου τύπου επιθέσεις που στοχεύουν σε μαζική ενοχή, προσπαθούν να καθ υποτάξουν το φρόνημα του Έλληνα.
Αρκετά μελετημένη αυτή η επιστολή είτε έχεις πετάξει την.... γόπα σου στην παραλία είτε λάδωνες, είτε έπαιρνες μίζες, όλοι το ίδιο είσαστε "Τώρα μη φωνάζεις λαμόγιο, απατεωνίσκε...
Αποδέξου και μη φωνάζεις...Γιατί ΦΤΑΙΣ για ΟΛΑ...ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ..."
Οι σκατόψυχοι των υπογείων της Ιπποκράτους κατάργησαν και το ποινικό κώδικα όλοι είμαστε ένοχοι γιαυτό σκάστε και δουλεύετε για το ΔΝΤ και τους Τραπεζίτες.
Ρε δε πάτε να γαμηθείτε προδότες, γερμανοτσολιάδες.
Επειδή πλησιάζουν εκλογές εκτός από το φτύσιμο που θα φάτε με την αποχή στις εκλογές, που θα έχετε να το λέτε βδομάδες, μην κάνετε κανένα αστείο και ξεπροβάλετε σε καμία γειτονιά χωρίς την γνωστή σας κουστωδία από όλων των ειδών τους μπάτσους, θα σας μετρήσουμε τα παΐδια και αυτή την φορά θα είναι επί του προσωπικού, εγώ και εσύ ξεπουλημένε Βουλευτή. 

Ο ψυχολογικός πόλεμος, αποβλέπει στο να μεταβάλλει – με μια καθορισμένη έννοια – τη συμπεριφορά των ατόμων – αντιπάλων ή συμμάχων – διά της επιδράσεως επί της νοημοσύνης των, του ψυχισμού τους, του πνεύματός τους και της συνειδήσεως, χωρίς να προσφεύγει στην υλική βία.

 


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: