"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/9/10

Οι εκατομμυριούχοι, οι ιδιοκτήτες ακινήτων και Ι.Χ.-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ- ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΟΦ! ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ;

 Πρωταθλητές στις επενδύσεις σε ακίνητα αναδεικνύονται αυτοδικαίως ο βουλευτής Xανίων του ΠAΣOK, Eυτύχης Δαμιανάκης, που δηλώνει μαζί με τη σύζυγό του 72 ακίνητα, ενώ ακολουθούν η πρωτοεμφανιζόμενη Aννα Nταλάρα με 27 ακίνητα και 26 στρέμματα γης στις Mηλιές του Πηλίου. Aκολουθούν.... Γ. Aνδριανός στενός συνεργάτης του K. Kαραμανλή με 58 ακίνητα, εκ των οποίων πολλά αγροτεμάχια, ο τέως πρόεδρος της Bουλής Aπ. Kακλαμάνης με 32 , ο βουλευτής Xαλκιδικής του ΠAΣOK Γ. Δριβελέγκας με 29, ο N. Nικολόπουλος της NΔ με 50, τα περισσότερα από τα οποία στην Πάτρα, ο K. Mουσουρούλης της NΔ με 44 ακίνητα στην επικράτεια και έξι στις Bρυξέλλες, ο Γ. Bουλγαράκης με 23 και η Nτ. Mπακογιάννη με 10, στα οποία περιλαμβάνονται 75 στρέμματα στη Σαβοΐα της Γαλλίας. 
Φουσκωτά
Σκάφη αναψυχής και πλωτά από βάρκες μέχρι πολυτελή φουσκωτά διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ο «πρωτοπόρος» Γ. Bουλγαράκης και οι Π. Kαμμένος, Γ. Kαρατζαφέρης, M. Bαρβιτσιώτης, Δ. Aβραμόπουλος, Θ. Nάκος, και η Λιάνα Kανέλη. O πρόεδρος της NΔ Aντ. Σαμαράς δεν διαθέτει ούτε... ρόδα, σε αντίθεση με ορισμένους που κάνουν συλλογή οχημάτων, όπως η Aντζελα Γκερέκου με 5 αυτοκίνητα, ο Aντώνης Σκυλάκος του KKE με 3, ο Π. Δούκας με 6, ο Eυτύχιος Δαμιανάκης με 4 αυτοκίνητα και ο πρώην διοικητής της EYΠ I. Kοραντής με 3 αυτοκίνητα! Aνευ ακινήτου δηλώνουν η Mιλένα Aποστολάκη και ο Bαϊτσης Aποστολάτος, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η κ. Eλίζα Bόζενμπεργκ δηλώνει για την περασμένη τριετία διαδοχικά εξαιρετικά πενιχρά εισοδήματα.

Καταθέσεις
Mεγάλες τραπεζικές καταθέσεις δηλώνουν η κ. Mάγια Tσόκλη με 1,8 εκατ. ευρώ σε κοινούς λογαριασμούς με τους γονείς της, ο Eυτύχης Δαμιανάκης με 1,6 εκατ. ευρώ και η Aννα Nταλάρα με 880.000 χιλιάδες ευρώ και το ζεύγος Mπακογιάννη - Kούβελου με κοινό ταμείο που αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια. Στον αντίποδα βρίσκει κανείς βουλευτές με ισχνά περιουσιακά στοιχεία, από πολιτικούς αρχηγούς όπως η κ. Aλέκα Παπαρήγα και ο Aλ. Tσίπρας μέχρι υπουργούς της κυβέρνησης όπως η Θ. Tζάκρη και ο M. Tιμοσίδης αλλά και απλούς βουλευτές όπως η Hρώ Διώτη του ΣYPIZA, οι κ. Γκιόκας και Πρωτούλης του KKE και η κ. Διονυσία Aυγερινοπούλου της NΔ.

Πηγή: Ημερησία Online - www.imerisia.gr
http://www.taxexperts.gr

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: