"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/9/10

H ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ ΧΩΡΑ…. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΧΕΙ 48 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η κυβέρνηση ΟΜΠΑΜΑ με Αντιπρόεδρο ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ αριθμεί 15 άτομα.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Τι ήταν και αυτό πάλι! Ο υποστηρικτής του μικρού και ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος Πρωθυπουργός Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παρουσίασε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-2 με 48 ΑΤΟΜΑ!! Και προσωπικά έχω επικρίνει σφοδρότατα τις κυβερνήσεις Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για πολυπρόσωπες-ανευέλικτες- και δυσκίνητες. Καλά η χώρα μας είναι τόσο πλούσια και παίζει σε όλα τα παγκόσμια πράγματα που.... χρειαζόμαστε τόσο κόσμο; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , μια χώρα που για πολλούς και διάφορους λόγους «παρακολουθεί την ΕΛΛΑΔΑ»
Λοιπόν επειδή μιλώ πάντα με στοιχεία για να δούμε κάποια πράγματα, γιατί αυτή η συσσώρευση υπουργών-αναπληρωτών-υφυπουργών και αλλαγών σε ονόματα υπουργείων (μετονομασίες κλπ) με προβληματίζει…(επαναλαμβάνω ότι και πολλές προηγούμενες κυβερνήσεις τα ίδια έκαναν/να ήμαστε δίκαιοι).ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ! ΕΔΩ: http://www.drougos.gr/
Και διερωτώμαι, αν θα πρέπει η καταχρεωμένη και βρισκόμενη σε τραγικά αδιέξοδα πατρίδα μου να έχει 48 μέλη στο κυβερνητικό συμβούλιο. ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ; ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ; Έχουμε υπερπόντιες κτήσεις και τεράστια οικονομικά αποθέματα; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ. Πρέπει να αλλάζουν απλώς τα επιμέρους χαρτοφυλάκια των Υφυπουργών. Με εξαίρεση το ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(μετά τη 9/11) ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Κάποια στιγμή θα επεκταθώ και στα Βουλευτικά γιατί δεν μπορεί η ΕΛΛΑΔΑ που είναι σε χάος να έχει 300 έδρες βουλευτών και η ΟΛΛΑΝΔΙΑ με 15 εκατ πληθυσμό να έχει 150!. Και δεν μπορεί οι ΗΠΑ που είναι 50 πολιτείες και αριθμούν πάνω από 300 εκατ ψυχές να έχουν στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 435 μέλη και 100 να είναι οι ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. Και η ΕΛΛΑΔΑ 300! Και με έργο περιορισμένο συγκριτικά με τους ξένους ομολόγους τους. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: