"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

24/10/10

Παρά τα σκάνδαλα και την διαφθορά του παρελθόντος, το ελληνικό Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να προκαλεί


''Επίτιμος Διδάκτορας'' του ασοβάρευτου ''Πάντειου Πανεπιστήμιου'' ανακηρύχτηκε ο πρόεδρος του ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), Στέφανος Ταμβάκης...

- Ο κ. Ταμβάκης στο βιογραφικό του, επίσημα και στην ιστοσελίδα του ΣΑΕ και σε άλλα σχετικά δημόσια έγγραφα (διαβάστε και αν την αποσύρουν, το ''Κ'' την διατηρεί όπως ήταν ίσαμε 8 Οκτωβρίου '10), αναφέρει (γραπτά):
«...Ο Στέφανος Π. Ταμβάκης (Stefanos P. Tamvakis, όπως το γράφει στο αγγλικό κείμενο, αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα) γεννήθηκε στην... Αλεξάνδρεια στις 27 Ιουνίου του 1952. Φοίτησε στο ''Αβερώφειο'' Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας Αιγύπτου και στην συνέχεια μετέβη στην Αγγλία όπου σπούδασε στο Κέιμπριτζ  Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκτός από την μητρική του γλώσσα μιλά την Αραβική, Αγγλική και Γαλλική. Το 1976 επέστρεψε στην Αίγυπτο και ανέλαβε μαζί με τον ξάδερφο του Στέφανο Θ. Ταμβάκη, την οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής και παραγωγής τροφίμων, με την επωνυμία «St'George's» στην Αλεξάνδρεια-έτος ίδρυσης 1905...»

- Το Κalami.net/.us, επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο CAMBRIDGE στο Λονδίνο, επειδή ''υποπτευόταν'' πάντα ότι οι του ΣΑΕ, αφού εξαπάτησαν, Ομογένεια, ελληνικές κυβερνήσεις, Βουλή των Ελλήνων κλπ, δεν θα δίσταζαν να εξαπατήσουν και με τα βιογραφικά τους. Στο γραπτό αίτημά μας,  αν ο κ. Στ. Tαμβάκης είναι απόφοιτος ή υπήρξε φιοιτητής, το φημισμένο Πανεπιστήμιο απάντησε, γραπτά, σε 24 ώρες:

«... We have no record of the above named as having registered as a student at this University...»

Τι έγραψε σχετικά -εκτός των άλλων ΜΜΕ- η ''Zougla'' του Μ. Τριανταφυλόπουλου στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: