"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/11/10

=1953-Συνελήφθησαν στο Κρεμλίνο εννέα Εβραίοι γιατροί.........

 13-Ιανουαρίου 1953

Οι σοβιετικές αρχές συνέλαβαν εννέα "Εβραίους γιατρούς τρομοκράτες" με την κατηγορία ότι συνωμοτούσαν κατά Σοβιετικών αξιωματούχων, βάσει σχεδίου ....διάφορων σιωνιστικών οργανώσεων και των μυστικών υπηρεσιών της Βρεττανίας και των Ην. Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ένας σοβιετικός ραδιοσταθμός, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ 1948 ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "Πολιτμπιρό" Αντρέι Ζντάνοφ καί, το 1945, ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Αλεξάντερ Σ. Σερμπάκοφ.

Εξάλλου, σύμφωνα, πάντα, με τις ανακοινώσεις του ραδιοσταθμού, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..""εφάρμοσαν λανθασμένη ιατρική θεραπεία""" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!!

Σχ: Όποιος δεν ήταν δικός τους , ή δεν ήταν υπό τον έλεγχο τους, τον δολοφονούσαν;

Όπως είχαν δώσει εντολή ο Κισσιγκερ με την ομάδα του , δολοφονήστε τον Ωνάση;

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ; ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: