"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/11/10

ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ! Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!!

 13-Αυγούστου 1959

Αναφορικά με τη φυγάδευση, από των παραμονών της έναρξης της δίκης του Γλέζου, του Γερμανού υπόδικου εγκληματία πολέμου Γκούντερ Γκόλβες, σήμερα αποκαλύφθηκε, μετά από ...ανακρίσεις δυόμισι μηνών, ότι τον Γκόλβες απέλυσε , στην πραγματικότητα, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τη Δ. Γερμανίας.
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Κ. Τσάτσος: " Η πολιτική αυτή της κυβερνήσεως περί τερματισμού της διώξεως των εγκληματιών πολέμου είναι σύμφωνος προς τα γενικότερα συμφέροντα της χώρας....."

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ 
ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ;
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ; 
****************************************************
Siemens: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Φόλκερ Γιουνγκ
Ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα σε βάρος του πρώην στελέχους της Siemens, Φόλκερ Γιουνγκ, ο οποίος διέφυγε την περασμένη Τρίτη στο Μόναχο, μόλις πληροφορήθηκε ότι απορρίφθηκε η αίτησή του για άρση του κατ' οίκον περιορισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία της Αθηνάς ενημερώθηκε αργά το Σάββατο το απόγευμα από τις αστυνομικές αρχές, ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Πάρου όπου και κατοικούσε.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η απόρριψη του αιτήματός του αποφασίστηκε τη Δευτέρα και ενημερώθηκαν προφορικά οι συνήγοροι του, η γραπτή απάντηση της εισαγγελίας δόθηκε την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: