"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

31/12/10

ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΕΜΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ..
Δ

ιάφορες θέσεις Κινέζων επισήμων κι μάλιστα στρατιωτικών προβληματίζουν την ΔΥΣΗ και τα κράτη της ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ. Παρουσιάζω κάποιες από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας τελευταία:

*ΚΙΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ’ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ

 ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ’.....


*ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ.

*ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΙΤΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ…ΛΟΓΩ ΤΑΙΒΑΝ-ΘΙΒΕΤ-Β.ΚΟΡΕΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ κλπ.

*ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ(ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ(ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)

* ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ-ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ-ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ.(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ TO DONG FENG 21) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

*Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ Κλπ.
 http://www.drougos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: