"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/12/10

Η ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ είναι θέμα επιβίωσης

 Τα λόγια δεν αρκούν πλέον για τα περιγράψουν την πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δάνεια που παίρνουμε, είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρωθούν, εμείς το ξέρουμε, οι ξένοι το γνωρίζουν κι όλοι μαζί κοροϊδευόμαστε!

Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει χάσει απλώς τον έλεγχο της κατάστασης, οδηγεί εσκεμμένα την χώρα στο χάος. Δεν υπάρχει ούτε φως, ούτε έξοδος στο τούνελ, υπάρχει μόνο ο πάτος του πηγαδιού.

Αυτό συμβαίνει τώρα είναι η διαχείριση της επικείμενης πτώσης.


Μετατρέπουν τα άχρηστα, σε όλους, ομόλογα που χρωστάει η Ελλάδα σε ενυπόθηκα δάνεια αξίας 110 δις (+τόκους), έτσι ώστε να κατασχέσουν ό,τι έχει αξία, νησιά, ακίνητα κτλ οι ξένες τράπεζες και να πλουτίσουν από την χασούρα τους.

Δημεύει από την άλλη, την ιδιωτική περιουσία, όλων των πολιτών της χώρας ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό από την αγορά και τις καταθέσεις μας. Δεν χρειάζεται να μας ζητήσει προσωπικά του καθενός μας, να σηκώσει λεφτά από την τράπεζα, απλώς αυξάνει τους φόρους, καυσιμα και ρεύμα, η αγορά πέφτει, οι επιχειρήσεις παραπαίουν, οι μειώσεις μισθών γίνονται “αναγκαίο κακό” κι όλοι προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις βασικές και πλέον ακριβές ανάγκες τους, τρώνε το “ξύγκι” τους!

Φανταστείτε το ως ένα στρόβιλο, εκτός ελέγχου που τραβάει όλη την ιδιωτική περιουσία προς τα πάνω, καταστρέφοντας την μεσαία και χαμηλή τάξη.

Στον ταξικό αυτό πόλεμο δεν θα υπάρχουν αιχμάλωτοι, οι πίτα έχει μοιραστεί, οι καρέκλες έχουν καταληφθεί, κάθε νέα δόση που παίρνουμε κάθε τρίμηνο είναι ένα ακόμη βήμα στον ζοφερο υποθηκευμένο μέλλον μας.

Αλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα μας.

Η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ετσι απλά!

Το πρόβλημα μας είναι ακόμη οικονομικό, υπάρχει ελπίδα.

Σε λίγο θα είναι πρόβλημα απειλής της φυσικής μας υπόστασης. Η πείνα με 20% ανέργους είναι ante portas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: