"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/12/10

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΙΑ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Η κυβέρνηση για πολλούς και διαφόρους λόγους αγωνιά να έχει κάποια αντιτρομοκρατική επιτυχία. Όμως πιέζει τα πράγματα και «λαβράκι δεν πιάνει». Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Και κάποια από τα στελέχη της, άφηναν χθες να διαφανεί ότι «ακουμπάνε ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ». Αλλά αυτά τα στελέχη που συλλάβαν σε ΠΕΙΡΑΙΑ-Ν. ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΣΗΤΕΙΑ δεν μου γεμίζουν το μάτι και η έρευνα στα όπλα δεν έδειξε σχέση με... προηγούμενες τρομοκρατικές ενέργειες. Προς την λάθος κατεύθυνση ήσαν για μια ακόμα φορά και οι δημοσιογράφοι που ενεργούν ερασιτεχνικά και χωρίς σοβαρό BACKGROUND. Για μια ακόμα φορά η επικοινωνιακή μορφή της επιχείρησης ήταν από κακή ως μέτρια. Αυτοί οι τύποι που προσήχθησαν είναι «στις παρυφές διαφόρων οργανώσεων», που λόγω και της τραγικής κατάστασης στον εσωτερικό και οικονομικό τομέα της χώρας «κάνουν πρόβες…». Αλλά δεν είναι οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ελλάδα. Τα δυο τελευταία σύμβαντα με τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ και η χθεσινή κινητικότητα δείχνουν κάποιες «τάσεις» μικρότερων αλλά βίαιων οργανώσεων, όμως δεν δείχνουν ‘φονικό επαγγελματισμό’. Αν δεν βγει κάτι σημαντικό στις επόμενες ημέρες από το βάθος του τούνελ της ένοπλης επαναστατικής βίας στην χώρα μας(που να αλλάζει εντυπωσιακά το τοπίο), καταθέτω τώρα κάποιες σύντομες σκέψεις μου για το ζήτημα.

ΠΡΩΤΟ. Μπορεί η συγκεκριμένη κίνηση να ήθελε να δείξει χθες ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ γνωρίζει κάποια πράγματα και είναι έτοιμη… ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ και ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ της. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟ Δεν αποκλείω την περίπτωση να ήθελε να ενεργήσει προληπτικά και να προκαλέσει προβλήματα στο τρομοκρατικό σχεδιασμό. Άρα προχώρησε σε μια κίνηση κατά χαμηλότερου επιπέδου ενόπλων ανταρτών και ταυτόχρονα στέλνει το μήνυμα προς τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ….

ΤΡΙΤΟ Πιθανότατα να υπάρχουν πληροφορίες ότι θα έχουμε δολοφονική ενέργεια της ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.(συν/πλην γιορτές). Η κίνηση της αντιτρομοκρατικής στόχευε στην ψυχολογική αποτροπή ή μετατόπιση του χρόνου δράσης των τρομοκρατών. Αυτές είναι καλές επιλογές, αλλά πάντα γράφω και λέω ότι –σε όλο τον κόσμο-οι τρομοκράτες είναι μερικά βήματα μπροστά από τις αρχές…

ΤΕΤΑΡΤΟ Εμμένω στην θέση μου ότι η ΣΕΚΤΑ έχει ευρύτερες διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και αλλοδαπά μέλη του. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΙ μέσα της και χρειάζεται άλλη μορφή δράσης για να υποστεί πλήγμα ο σχεδιασμός των μελών της.

ΠΕΜΠΤΟ Δεν υπάρχει επαγγελματικός συντονισμός των αρχών ασφαλείας με τα ΜΜΕ. Και οι μεν και οι δε θα πρέπει να πάνε να παρακολουθήσουν COURSES-CASE STUDIES για TERRORISM AND MEDIA.

ΕΚΤΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ θα πρέπει να «φιλοσοφήσουν λίγο και να προσθέσουν λίγο φαντασία στο ποτήρι τους για αυτά που έρχονται…»(πχ ξέσπασμα βίαιων επεισοδίων στην χώρα/ενεργοποίηση λίαν επικίνδυνων πυρήνων). Δηλαδή ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για την DAY BEFORE YOU CAME… O νοών νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: