"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/5/11

ΣΟΚ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Τριφυλίας 2 περιστατικά αυτοκτονιών μέσα σε ένα 24ωρο για..οικονομικούς λόγους σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

 Πιο αναλυτικά τραγικό τέλος έθεσε στη ζωή του το πρωί της Παρασκευής ένας 62χρονος άνδρας στην Κυπαρισσία στην οδό Ελ. Βενιζέλου κοντά στην παλιά Εφορία πηδώντας απο το μπαλκόνι του σπιτιού του στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Τον άτυχο άνδρα αντιλήφθηκε γείτονας ο οποίος κάλεσε....
αμέσως το Νοσοκομείο και την Αστυνομία, αλλά παρά την γρήγορη διακομιδή του και μετά απο μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Η εγκληματική ενέργεια απο την Αστυνομία αποκλείστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε τολμήσει απενοημένο διάβημα. Ωστόσο περιοίκοι και γείτονες μας δήλωσαν ότι ο άτυχος 62χρονος που είναι γνωστός στη περιοχή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ επιδεινώθηκε η ψυχολογική του κατάσταση απο το χωρισμό με την συζυγό του..

Επίσης απαγχονισμένος βρέθηκε απο γείτονες το πρωί του Σαββάτου ένας 47χρονος άνδρας στην περιοχή του Γυμνασίου Φιλιατρών ο οποίος ήταν κάτοικος Αθηνών ερχόταν τακτικά στην γενέτειρά του. Ο άτυχος άνδρας πατέρας ανήλικου παιδιού αναζητήθηκε απο συγγενείς για ώρες όταν προς το μεσημέρι τον βρήκαν κρεμασμένο σε αυτοσχέδιο σχοινί σε γειτονική αυλή.

Ο εκλιπών άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στους οικείους του και σύμφωνα με πληροφορίες απο το συγγενικό του περιβάλλον αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχαν επιδινωθει τον τελευταίο χρόνο..

Τα σχόλια δικά σας για τις αυτοκτονίεςπου οφείλονται σε οικονομικούς λόγους και  που ραγδαία και καθημερινά πλέον αυξάνονται..

πηγη  radio936.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: