"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/6/11

Ποιοί είναι ; Οι τριάντα δύο άνθρωποι “των γραμμάτων, της τέχνης και της επιστήμης”

 ένας-ένας! O GAP, ο Νίκος Αλιβιζάτος, οι ΜΚΟ και το Χρυσό Μοσχάρι της Πολυπολιτισμικότητας
Εmil Nolde (1867-1956), Ο χορός γύρω από το Χρυσό Μοσχάρι.

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο προβεβλημένος αριστεροφιλελεύθερος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Νίκος Αλιβιζάτος δημοσίευσε άρθρο στην αλαφούζεια "Καθημερινή" (και η εφημερίδα φρόντισε να το προβάλει με σχολιασμό στην 1η σελίδα) με τίτλο "Μετανάστες:Συνταγματικό τόξο για την Ελλάδα".

Το άρθρο του Νίκου Αλιβιζάτου, κατ' εμέ, σημαίνει προσπάθεια επιβολής φίμωσης της αντίθετης γνώμης σε ένα κρίσιμο θέμα όπως το μεταναστευτικό. Έχει ένα "διακριτικό" άρωμα ολοκληρωτισμού. Δείχνει ότι και η αυτοαποκαλούμενη "ανανεωτική αριστερά" δεν έχει αποκοπεί από τη σαγήνη του ολοκληρωτισμού που κληρονόμησε από τον ιδεολογικό παππού της, τον μαρξιστικό κομμουνισμό.
Οι καυγάδες, επομένως, μεταξύ αριστεροφιλελεύθερων και σταλινικών κομμουνιστών ή και αριστεριστών μάλλον ως ενδοοικογενειακοί καυγάδες θα πρέπει να εκληφθούν σε πολλές περιπτώσεις. Δηλαδή, για το πώς θα πρέπει να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο, ψητό, τηγανητό ή βραστό. Στη βάση όμως, δηλαδή στη σφαγή και το φάγωμα του κοτόπουλου, συμφωνούν όλοι...

Η υπόθεση, όμως, έχει και άλλη διάσταση:
Ο Νίκος Αλιβιζάτος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), γνωστής ΜΚΟ του αριστεροφιλελεύθερου-ελευθεριακού χώρου. Στέλεχός της είναι, ειρήσθω εν παρόδω, και ο άκρως "ευαίσθητος" για "μειονότητες" δημοσιογράφος της "Καθημερινής" (πρώην του ΔΟΛ, πρώην του "Ελεύθερου Τύπου" της Γιάννας) κ. Τάκης Καμπύλης.
Όπως αποκάλυψε το Antinews (δείτε εδώ και εδώ), ουσιαστικά το υπό κατάθεση άκρως "φιλελεύθερο" νομοσχέδιο του Υπoυργoύ Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση για την Ιθαγένεια σε κάθε "πικραμένο" (και μουσουλμάνο) λαθρομετανάστη δεν είναι τίποτα άλλο παρά το σχέδιο που απεστάλη από την εν λόγω ΜΚΟ στον Υπ. Εσ. και στον πρωθυπουργό μας, τον στρατευμένο ιδεολόγο της με το ζόρι πολυπολιτισμικότητας Mr GAP.

Το ότι ο κ. Ανδρέας Τάκης, τέως Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και νυν Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, ανήκει στον ίδιο ιδεολογικό κύκλο με τον κ. Κωνσταντίνο Τσιτσελίκη (ΕΕΔΑ), που σχετίζεται επίσης με το γνωστό ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων), αυτό το γνώριζα από παλιά. Και από πολύ σίγουρη πηγή. Φυσικά, δεν το γράφω γιατί τάχα ήταν υποχρεωμένος να έχει άλλη ιδεολογία, αλίμονο, αλλά για να δείξω πώς "δένει" η υπόθεση και "κλείνει" τελικά ο κύκλος.

Πρόκειται, δηλαδή, για παρεϊστικη δουλίτσα. Εν αγνοία, φυσικά, των ιθαγενών (των Ελλήνων, εννοώ).

Και το κουβάρι ξεδιαλύνεται:

1. Μία σοσιαλφιλελεύθερη ΜΚΟ, η ΕΕΔΑ, φτιάχνει ένα προσχέδιο νόμου για την αλλαγή της ιθαγένειας. Το αποστέλλει σε Υπουργό Εσωτερικών και Πρωθυπουργό.

2. Διορίζεται ΓΓ του αρμόδιου Υπουργείου Εσωτερικών ένας επιστήμονας του σοσιαλφιλελεύθερου-ελευθεριακού χώρου, τον οποίο συνδέουν δεσμοί φιλίας και ιδεολογικής συγγένειας με άτομα της ΕΕΔΑ, που δραστηριοποιούνται, εννοείται, και σε άλλες ανάλογες ΜΚΟ και κινήσεις. Πάντα στον σοσιαλφιλελεύθερο-ελευθεριακό χώρο.

3. Ο νέος ΓΓ φροντίζει να πλασάρει την πρόταση της ΕΕΔΑ ως νομοσχέδιο.

4. Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος , στέλεχος της ΕΕΔΑ, αναλαμβάνει να το προπαγανδίσει στα ΜΜΕ, ειδικά στα "αστικά", όπως η άλλοτε συντηρητική "Καθημερινή". Αποκρύπτει φυσικά, η εφημερίδα στο σχόλιό της ότι ο Αλιβιζάτος ήταν ουσιαστικά εκ των συντακτών του προσχεδίου νομοσχεδίου που κατέθεσε η ΕΕΔΑ.
Θορυβημένος από την αντίδραση των πολιτών στην δημόσια διαβούλευση στο opengov, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος αφήνει να του πέσει το ψευδο-φιλελεύθερο προσωπείο, ζητώντας συνταγματικές εγγυήσεις κατά των διαφωνούντων (και στο εν λόγω νομοσχέδιο και στον διορισμό της ομοϊδεάτισσάς του κυρίας Θάλειας Δραγώνα).

Στον ξέφρενο χορό των σοσιαλφιλελεύθερων διαμορφωτών της Κοινής Γνώμης και των δήθεν ΜΚΟ γύρω από το ξόανο του Χρυσού Μοσχαριού της Πολυπολιτισμικότητας, ο GAP παίζει προφανώς τον ρόλο του Ααρών.

Ο Μωϋσής που θα στείλει τελικά το χρυσό ξόανο στο πύρινο χωνευτήρι, δείχνοντας πόσο ψεύτικος και ανίσχυρος ήταν ο "θεός" που λάτρευαν οι Ισραηλίτες, άραγε υπάρχει;
Ή μήπως είναι ανώφελο να τον περιμένουμε και μπορούμε και χωρίς αυτόν όσοι πολίτες δεν διακατεχόμαστε από τις ιδεοληψίες της ομαδούλας "Mr GAP and Friends";

Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: