"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

14/6/10

Πολιτική ομιλία του Ιφικράτους Χολαργέως στο κέντρο της Αθήνας


Την 25η Ιουνίου «2010», ημέρα Αφροδίτης, Ακαδημίας 88, 2ος όροφος, και ώρα 8:30μμ, ο Ιφικράτης Χολαργεύς θα αναλύσει τα προβλήματα πολιτικής παιδείας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες.
 
Θεματολογία ομιλίας
Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλάβει την εξουσία οι Έλληνες.
Πολιτικό πρόγραμμα Ελληνικής κυβερνήσεως.
Εξελικτικά στάδια για την δημιουργία μίας ανεξαρτήτου Ελληνικής κυβερνήσεως.
Δημιουργία Ελληνικών κυβερνητικών πυρήνων ανά την Ελλάδα.
Πολλαπλασιασμός και αυτοσυντήρηση του Κινήματος. 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: