"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/7/10

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ; ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ 17η ΝΟΕΜΒΡΗ !!

 Αεροδρόμιο του Ορλύ. 15 Ιουλίου 1983, ώρα 14:12. Η έκρηξη βόμβας μπροστά στη θυρίδα των Τουρκικών αερογραμμών επέφερε φοβερό πανικό, οκτώ νεκρούς και εξήντα τραυματίες. Μερικές ώρες αργότερα, με μια ανακοίνωση, ο αρμένικος μυστικός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη….
 Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Γάλλοι του Έκτου Τομέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας άκουσαν να μιλούν για τον...
ASALA .
Ένας ογκώδης φάκελος που τελείωσε τον Μάρτιο του 1982 για την αρμένικη τρομοκρατία, αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα ντοκουμέντα που διαθέτουν στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Από τη δημιουργία του στις 17 Σεπτεμβρίου 1975-συμπτωματικα –στη Βηρυτό, ο αρμένικος μυστικός Στράτος δεν έκρυψε ποτέ τους στόχους του.

Ο στρατός αυτός δεν γεννήθηκε τυχαία στη Βηρυτό, σε μια χώρα που κατοικούν περισσότεροι από διακόσιες χιλιάδες Αρμένιοι.
Η αρμένικη βία άρχισε να εκδηλώνεται από το 1973.
Στις 27 Ιανουαρίου της ίδιας χρονιάς, ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στο Λος Άντζελες και ο υποπρόξενος δολοφονήθηκαν από τον Γιούργκεν Γιανικιάν, ο οποίος έγινε ένα από τα σύμβολα του ένοπλου αγώνα των Αρμενίων κατά των Τούρκων.

Εκεί στο Λος Άντζελες, στις δύο δολοφονίες των Τούρκων διπλωματών, συμμετείχε οργανωτικά και ηθικά ο εκτελεστικός πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Ντρέιφους!…

Μετά ακολούθησαν μια σειρά από δολοφονίες με την στήριξη του Ντρέιφους , όπως η δολοφονία του Τούρκου πρώτου γραμματέα της πρεσβείας στη Βηρυτό το Φεβρουάριο του 1976, του Τούρκου πρεσβευτή στο Βατικανό τον Ιούνιο του 1977, της συζύγου του πρεσβευτή της Τουρκίας στη Μαδρίτη τον Μάρτιο του 1978, του γιου του Τούρκου πρεσβευτή στη Χάγη τον Αύγουστο του 1979 και του ακόλουθου της πρεσβείας στην ΑΘΗΝΑ τον Ιούλιο του 1980….

Ο εκτελεστικός της CIA Ρόμπερτ Ντρέιφους, είχε εφοδιάσει την ομάδα εκτελεστών με είκοσιεπτα <<καλάσνικοφ>> , δυο πιστόλια <<χερσταλ>> από το Ιράκ, δυο χειροβομβίδες βουλγαρικής προέλευσης, τρία κουτιά εκρηκτικά <<Σεμετεξ>> και τέσσερις ηλεκτρικούς πυροκροτητές…

Ο ηγέτης του αρμένικου μυστικού στρατού Αγκόπ Αγκοπιάν , πολέμησε στο πλευρό των πιστών του Γιασέρ Αραφάτ, στις μάχες της Βηρυτού ανάμεσα στην φαταχ και του Ισραηλινούς πολεμιστές του Αριέλ Σαρόν.
Στη διάρκεια των μαχών αυτών κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του…
Ήταν μια προκατασκευασμένη είδηση από τον ίδιον….

----Ήταν 4:00 το πρωί, Τετάρτη της 20ης Ιουλίου 1983, όταν ένας από τους πενήντα δυο Αρμένιους που συνελήφθησαν μετά τη βομβιστική ενέργεια, ομολόγησε απροσδόκητα:
<<Ναι εγώ είμαι που έβαλα τη βόμβα!!…>>
Χωρίς καμία δυσκολία έδωσε τα στοιχεία του: ονομαζόταν Βαραντζιάν Γκαρμπιντιζιάν, γεννημένος το 1953 στη Δαμασκό!!…..

Η υπόθεση έμεινε στο σημείο αυτό!..
Φαίνεται ότι το ελληνικό καθεστώς αντιμετώπιζε ευνοϊκά τους Αρμένιους. Πρώτα σε διοικητικό επίπεδο. Μια ειδική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών προέβλεπε το 1982, την άμεση παραχώρηση άδειας παραμονής σε κάθε Λιβανέζο υπήκοο αρμενικής καταγωγής.
Το ίδιο υπουργείο επέτρεπε την άδεια για την ίδρυση δεκαοκτώ αρμένικων κέντρων υποδοχής για τους περαστικούς Αρμενίους.
Ένα εργαστήριο ειδικευμένο στην κατασκευή πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων, λειτουργούσε χωρίς δικαστικές ενοχλήσεις στην Αθήνα.
Έτσι ο περιβόητος Μόντε Μελκονιάν, που συνελήφθη το Νοέμβριο του 1981, ήταν κάτοχος ενός πλαστού διαβατηρίου με το όνομα Γεώργιος Δημητρίου, που πολύ πιθανόν να είχε εκδοθεί από αυτό το εργαστήριο…

-Τα χρόνια πέρασαν και ο εκτελεστικός της CIA Ρόμπερτ Ντρέιφους δεν έπαψε ποτέ να διατηρεί άριστες σχέσεις με το αρμένικο κίνημα.
 -Φθάνουμε στο 1993 , στο μήνα Μάιο …ΤΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ….
Οι τρεις πράκτορες της CIA (διαπιστευμένη διπλωμάτες ) στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, οι Τσάρλς Φάντις , Τζάκ-Καρλ Σλιούαρ και Μπέν Νόουλαντ διατάχθηκαν από τον Ρόμπερτ Ντρέιφους να συμμετάσχουν στην επιχείρηση (HORSMAN) Ιππότης….
Η επιχείρηση αυτή προέβλεπε τη δολοφονία του αρχηγού της ΟΑΠ Γιάσερ Αραφάτ στην Αθήνα όταν αυτός θα επισκεπτόταν επίσημα την ελληνική κυβέρνηση τον Νοέμβριο η αρχές Δεκεμβρίου του 1993!…
Στην επιχείρηση αυτή θα έπαιρναν μέρος και δεκαοκτώ άτομα – μέλη του <<ASALA>> (αρμένικου στρατού) από τα οποία τα οκτώ δεν ήταν μέλη του αρμένικου στρατού , αλλά «συνεργαζόμενοι» , μέλη της νεοναζιστικής ομάδας Χόφμαν..!!
Ένα διαμέρισμα πέντε δωματίων στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σπάρτης (Πλατεία Αμερικής) ήταν το στρατηγείο των τριών πρακτόρων της CIA..
Οι άλλοι ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της Αθήνας ….
Σύνδεσμος μεταξύ της ομάδας των τριών και των υπόλοιπων ατόμων του “ASALA” και των νεοναζί, ήταν ο Ούντο Άλμπρεχτ , φιλοπαλαιστίνιος νεοναζί!!..
Ο Άλμπρεχτ το 1980 βρισκόταν στη Βηρυτό, όπου είχε βάλει σε κυκλοφορία αμερικανικά πλαστά δολάρια για να ενισχύσει τις τρομοκρατικές ομάδες..

Έχοντας δυο διεθνή εντάλματα σύλληψης σε βάρος του κατέφυγε στην Ανατολική Γερμανία ..
Από τότε δεν είχε παρουσιασθεί στη Δύση ..Το βρίσκουμε την άνοιξη του 1993 στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη δολοφονία του Γιασέρ Αραφάτ!…..
Σύμφωνα με μια έκθεση της CIA , η ομάδα των υποψήφιων δολοφόνων του Αραφάτ κατείχε εβδομήντα πυροκροτητές τσέχικης προέλευσης, από το εργοστάσιο Ζμπροζόβκα Βεστίν, δώδεκα χειροβομβίδες τύπου «Φ1» σοβιετικής  προέλευσης, τις οποίες χρησιμοποιούσαν τα στρατεύματα του Συμφώνου της Βαρσοβίας, είκοσι δυο αυτόματα μάρκας Στάγιερ, αυστριακής προέλευσης…
Ο εκτελεστικός πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Ντρέιφους βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και μέχρι τη νύχτα της 16ης Νοεμβρίου 1993, στο γραφείο του σταθμάρχη της CIA , στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα….

---Ο Αμερικανός πρέσβης Τόμας Νάιλς ήταν ενήμερος αναφορικά με τον τελικό σκοπό της επιχείρησης..
---ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ….
Αν η επιχείρηση επετύγχανε, τότε η Ελλάδα θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση…
Η αμάδα των τριών πρακτόρων της CIA εργαζόταν αδιάκοπα κάτω από την καθοδήγηση του εκτελεστικού Ρόμπερτ Ντρέιφους.
Ολόκληρο το καλοκαίρι η ομάδα των δεκαοκτώ, επισκέφθηκε διάφορα λιμάνια σε νησιά, σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Πελοπόννησο, Μακεδονία και Κεντρική Ελλάδα, διάφορα αεροδρόμια, με σκοπό το σχεδιασμό καλύτερης και ασφαλούς διαφυγής στο εξωτερικό με την ολοκληρώσει της επιχείρησης …
-
-Τελικά έφτασαν στο απρόβλεπτο: Ο Ούντο Άλμπρεχτ κατόπιν υπόδειξης του αμερικανού πρεσβευτή Τόμας Νάιλς πρόδωσε τους τρεις πράκτορες της CIA στις ελληνικές αρχές…

(Τον ναιλς είχε συμβουλέψει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζώρτζ  Μπούς, «να κοιτάξει με κάθε κόστος να ματαιώσει την επιχείρηση…..»  !!)

-Ο αλμπρεχτ ειδοποίησε τις ελληνικές αρχές δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για να κινηθούν σοβαρά για την περίπτωση, όπως: ότι δυο ένοπλοι στην οδό Μηθύμνης 57, διαθέτουν ένα μπλε φορτηγάκι μάρκας φολκσβαγκεν, με αριθμό πιν. ΥΒΒ 3917, το οποίο φερόταν καταχωρημένο στο όνομα Μ Λαγκαδινός ..
-Ο Άλμπρεχτ πληροφόρησε επίσης τις αρχές ότι μέσα στο φορτηγάκι βρισκόταν δυο ασύρματοι, περούκες και όπλα….

-Γιατί βρισκόταν στην περιοχή της Πλατείας Αμερικής;  Η πιο σωστά γιατί επέλεξαν το σημείο αυτό οι πράκτορες της CIA;
-Πρώτον επειδή στην περιοχή αυτή υπάρχει αρκετό παλαιστινιακό στοιχείο και ήθελαν να παρακολουθούν τις κινήσεις τους…
-τελικά ο Ντρέιφους είχε απόλυτο δίκιο, επειδή στις αρχές Νοέμβριου έφθασε εκεί –κάπου στην οδό Μηθύμνης- ο Αμπουσαλέμ, ηγετικό στέλεχος της ομάδας  FPLP !…

-Ο Μπέν Νόουλαντ, ο τρίτος πράκτορας της CIA που διέφυγε τη σύλληψη, είχε αναλάβει να δολοφονήσει το Αμπουσαλέμ εξοφλώντας ένα παλιό «γραμμάτιο» -λάθος του τελευταίου προς τη CIA !!
Η δολοφονία θα γινόταν την ίδια μέρα και ώρα της δολοφονίας του Αραφάτ-εκεί στη διάρκεια της μάχης…..
Επειδή οι Παλαιστίνιοι που ήταν για την ασφάλεια του Αραφάτ , θα δίνανε τη μάχη τους ενάντιων των δολοφόνων….

-Τελικά η επιχείρηση ματαιώθηκε κυρίως, χάρη στη βιασύνη των ελληνικών αρχών και την σύγχυση στην οποία περιήλθαν ..
Κανονικά  θα [έπρεπε να παρακολουθήσουν στενά τους πράκτορες –υποψήφιους δολοφόνους- να πληροφορούνταν τον τελικό τους στόχο και στην κατάλληλη στιγμή να τους συνελαμβαναν , έτσι ώστε να συγκέντρωναν και το αποδεικτικό υλικό για την μεγάλη επιχείρηση ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗΣ την οποία προετοίμαζαν….


****Οι Αμερικανοί πράκτορες μετατέθηκαν-ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ – όπως ψευδός ισχυρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση ,…
Ο Ρόμπερτ Ντρέιφους αναχώρησε το πρωί της 17ης Νοέμβριου  1993 για την τότε Δ. Γερμανία και όλα πήραν το δρόμο της προκατασκευασμένης λησμονιάς…..


Ο ΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Για να αποτινάξει από πάνω του τις οποίες τυχόν υποψίες, ο πρεσβευτής Ναιλς κατέδωσε μυστικό συνεργάτη του, τον Ούντο Άλμπρεχτ, στο διευθυντη συγκαλυμμένων επιχειρήσεων της CIA στα κεντρικά..
Ο διευθυντής διέταξε τον Ντρέιφους να προβεί στην  «τελική θεραπεία» (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ) ΤΟΥ ΑΛΜΠΡΕΧΤ……
ΣΤΙΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΑΤ ΧΟΛ….. 

ΠΗΓΗ: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ...
Με πρόδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί
Τρομοκρατικές οργανώσεις και μυστικές 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ***ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ Ο ΓΑΠ.

Υπάρχει όμως και το συμβούλιο κατασκευής πολιτικών, Βλέπε Γιώργος Παπανδρέου κ.α.

 

Ο Υφυπουργός Σ.Βούγιας δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι Τούρκοι που μπήκαν χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα παράνομα στη Σάμο..ενός σκάφους με αμερικανική σημαία και με Τούρκους επιβάτες.

 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: