"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/9/10

1996 ; Είπαν οι σύμμαχοι !!! Δηλαδή οι εχθροί !!

 Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1996..

1)Είναι προφανές ότι συμφωνείτε όλοι πως πρέπει να υπάρξει μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο χωρών, αν και όχι στο άμεσο μέλλον.
Είπε η....1
2) "Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο για πόλεμο στην Ελλάδα και αποκλεισμό στο Αιγαίο, ώστε να δείξουμε ότι οι Τούρκοι δεν αστειεύονται.
Είπε ο... 2
3) η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο. Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.
Είπε ο...3


1)Susan Thomases
2) Προεδρος των ΗΠΑ -Clinton
3) George Stephanopoulos 

 Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα. Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

Ώρα 01:21, αμερικανική βάση στην Πρέβεζα. Οι δορυφόροι KH-11 είχαν επανακατευθύνει το "πεδίο όρασης" στο Αιγαίο πέλαγος. Οι οθόνες δείχνουν την παράταξη του τουρκικού στρατού. Ο Αμερικανός αξιωματικός πατάει κάποια πλήκτρα στο πληκτρολόγιό του, η εικόνα κάνει ζουμ πιο κοντά και ο ήχος γίνεται καθαρότερος. Πιέζοντας ένα ή δύο πλήκτρα ακόμα γίνεται σύνδεση στην αίθουσα επιχειρήσεων στο Fort Meade, του Μέρυλαντ - στρατηγείο του NSA. Ο Ελληνοαμερικάνος, Bill Kambilis -- σχεδιαστής των KH-11 -- πατάει ακόμα ένα πλήκτρο και η εικόνα μεταφέρεται στο Κέντρο Ελέγχου του Πενταγώνου: η εικόνα είναι τώρα εντελώς καθαρή. Εν τω μεταξύ, η βάση στην Πρέβεζα ενημερώνει το αεροπλανοφόρο Roosevelt ότι είναι όλα έτοιμα. Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς στόχους τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:  Η αλήθεια για τα Ίμια 

 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: