"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

31/10/09

NSA-ΟΙ Εντολές πρός τον Ανδρέα Παπανδρέου απο το 1974.

Ο βέρνον Γουώλτερ, που είχε υπό την εποπτεία του τον Α Παπανδρεόυ , προσηλθε μία ώρα αργότερα. Ο Μπραΐαν Κρόζιερ κρατουσε τα {πρακτικά} της συζήτησης από την αρχή.
Τα θέματα ήταν απλά:
1}Πλήρης υποταγη του Α. παπανδρέου στα συμφωνηθέντα. Χωρίς παρέκκλιση. Φραστικές παρεκκλίσεις εν είδει φλέρτ ναι.Αλλά η επιστροφή στην ουσία είναι το πάν.

2}Εφ΄όσων θα {πολεμήσει} για την απομάκρυνση των βάσεων από την Ελλάδα, κάποια στιγμή πρέπει να πετύχει το μίνιμουμ. Μιά {αξιοπρεπή} αναθεώρηση της σύμβασης.

3}Μείωση της δύναμης του ΚΚΕ. Η μείωση δεν πρέπει να υπερβεί τα συμφωνηθέντα με τους συναδέλφους της KGB. Σχετική καθοδήγηση θα έπερνε , απο τον υποσταθμάρχη της KGB στην Αθήνα.

4}{Μάχες} κατά των Αμερικανικών συμφερόντων που υπάρχουν στην Ελλάδα,  και που είναι ιδιέτερα φιλικές προς τη δεξιά παράταξη. Όχι πόλεμο. Για να υπάρξει ισορροπία, θα δημιουργήσει ένα Νιού ντηλ από νέους ελαγχόμενους επιχειρηματίες.

5}{Μάχες} κατά του ΝΑΤΟ και ΕΟΚ. Όχι πόλεμο. Επειδή το ΝΑΤΟ στρατοκρατείται και οι αξιωματικοί είναι νευρικοί, θα έχει στη διαθεσή του ενδιάμεσο, ο οποίος θα αναλαμβάνει κάθε φορά να τους ...{πείθει} για τις προθέσεις του. Το σύνδεσμο θα τον υποδείξουν αυτοί στην κατάλληλη στιγμή.

6}Τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει , υποψήφιοι βουλευτές, υπουργοί , στελέχη θα προέρχονται κυρίως απο το Λαό , για να περιβληθούν το φωτοστέφανο του {Λαΐκού} αγωνιστή. Τα παραπάνω πρόσωπα θα ελέγχονται απο αυτούς. Θα παραδίδει τα βιογραφικά στο σύνδεσμο, ο οποίος και θα τα προωθεί σε αυτούς, οι οποίοι θα του στέλνουν την απάντηση τουςκαι θα την εφαρμόζει.

7}Όταν και εάν αυτοί κρίνουν , θα τοποθετήσουννέα ή θα ανταλάξουν με νέα, τα ήδη υπάρχοντα ΠΥΡΗΝΙΚΑ  στην Ελλάδα.

8}Οι σχέσεις με το Ισραήλ θα είναι καλές. Με την ΟΑΠ καί τον Αραφάτ θα έχει το ίδιο καλές και θα προσφέριε διυκολύνσεις για Όπλα ,Ναρκωτικά τράνζιτ κ.λ.π. ,που εμπορεύονται για τον αγώνα τους.
Πρός τα έξω θα φαίνεται { ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μιλάμε πάντα}, υπερασπιστής των συμφερόντων όλων των ομάδων ή χωρών, που θα πολεμούν για την ανεξαρτησία τους. Όλα αυτά θα είναι μόνο εμπόριο.

9}Όταν η CIA και η DIA  χρειάζονται όπλα συμβατικά για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις στο εξωτερικό, θα πουλάει όπλα στις τρέχουσες τιμές. Το Δημόσιο Λογιστικό θα τον ενημερώνει σχετικά.

10}Δέν θα προωθήσει το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Όποτε και αν υπάρξει κίνηση στο ζήτημα θα πάρει την θέση των ΗΠΑ, χωρίς αυτό να φανεί. Δέν συμφέρει. Σε αντάλλαγμα όσο θα βρίσκεται στο πολιτικά πράγματα δεν θα υπάρξει καταληκτικό πρόβλημα με τους Τούρκους.

11}Ενώ τα συνθήματα του θα είναι αντιαμερικανικά , απαιτείται  να εφαρμόσει μια συγκαλυμμένη επιχείρηση εξαμερικανισμού, του ελληνικού Λαού . Πολιτιστικά, πολιτικά, γλωσσικά κ.λ.π. Θα λάβει οδηγίες σχετικά.

12}Η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών Ελλάδας Ηπα να γίνει πιο στενή. Να αλλάξει την ετικέττα στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας. Στην ουσία όμως θα ισχύουν τα ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΑ.

13}Ο ΤΥΠΟΣ στην Ελλάδα έχι ειδοποιηθεί σχετικά για την " ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ" του λαΐκού προφίλ του.Θα χτυπήσει το γερασμένο κεφάλαιο και θα βοηθήσει τα ΝΕΟ και πάντα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.

14}Θα δείχνει ΑΝΟΧΗ στη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, σερβιρισμένη με προσοχή, για να υπάρχει η απαραίτητη ισοροπία..

15}Το οικονομικό ζήτημα θα το τακτοποιήσει ο Βέρνον Γουόλτερ. Τα καρτέλ των πετρελαίων θα δώσουν γιά πρώτη δόση, πενήντα εκατομμύρια δολλάρια , για την δημιουργία κόμματος, γραφείων κ.λ.π. Το βασικότερο καρτέλ που θα τον ενοσχύσει είναι η ARAMCO. Ακολουθούν και άλλα, αλλά σε μικρότερη συμμετοχή. Τυπικά. ΟΙ Νεοΰρκέζοι της Γουόλ Στρήτ είναι μπάσταρδοι. Θα δώσουν όταν γίνεις πρωθυπουργός. ΟΙ Τεξανοί δε δίνουν ούτε σέντς. Με αυτού θα έχει αψιμαχίες. Οι Τράπεζες  Τσέηζ Μανχάταν των Ροκφέλερ, θα τον ενισχύσουν από τώρα.
Έδωσαν φυσικά και στον Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ πενήντα εκατομμύρια δολλάρια στις 22 Ιουλίου μέσω του Γκέρτσου, για τη δημιουργία του κομματός του.Οι Τεξανοί ογδόντα εκατομμύρια δολλάρια για να κρατηθούν και να έχουν πρόσβαση στην Τούρτα, όταν δημιουργηθούν οι προΰποθέσεις.

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA........

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ , ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ;

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...
ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: