"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/4/10

Η Ελλάδα πολέμησε 3 δικτατορίες. Καμία χώρα της ΕΕ δεν αντιμετώπισε τις τρεις δικτατορίες (φασισμό, ναζισμό και κομμουνισμό)

 
Καμία χώρα της ΕΕ δεν υπέστη τριπλή εχθρική κατοχή (Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία) και καμία χώρα δεν είχε τόσους νεκρούς κατ’ αναλογία του πληθυσμού της. Καμία χώρα δεν προσέφερε τόσα για τη δημοκρατία και την ελευθερία και καμία χώρα δεν διατηρεί ανάλογες αμυντικές δυνάμεις, λόγω της τουρκικής απειλής. Η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Ελλάδας κάθε μέρα και για την αναχαίτιση τους η Ελλάδα δαπανά χιλιάδες ευρώ. Σήμερα οι Τούρκοι προωθούν στην Ελλάδα χιλιάδες λαθρομετανάστες και δεν εφαρμόζει συμφωνία να τους δεχθούν πίσω. Παράλληλα η Τουρκία διατηρεί την απειλή casus beli, εις βάρος της Ελλάδας, χώρα της ΕΕ.
 
Η Τουρκία στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε συμπράξει με τους Γερμανούς, τους αντιπάλους των δημοκρατικών χωρών. Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο βοήθησε τον Χίτλερ α) στη σύναψη συμμαχίας με τη Βουλγαρία, ενόψει της επίθεσης του Χίτλερ κατά της Ελλάδος, β) σύναψε συμμαχία με τον Χίτλερ όταν τα γερμανικά στρατεύματα προήλαυναν στη Σοβιετική Ένωση και γ) διέθεσε τα αεροδρόμια της για ανεφοδιασμό των Γερμανικών αεροπλάνων όταν εξερράγη φιλοχιτλερικό κίνημα στο Ιράκ.
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: