"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/4/10

Φανταστείτε πακέτο «ανανέωσης»:Το Πασόκ είναι σαπημένο προϊόν.


κομματάρχες, εργατοπατέρες, αρχισυνδικαλιστές, βολεμένοι, δημαγωγία, λαϊκισμός, αδιαλλαξία,. Φυσικά δεν αναφέρομαι και ούτε με ενδιαφέρουν καθόλου, συγκεκριμένα πρόσωπα. Και γιατί να με απασχολούν όταν οι “μηχανισμοί Πασόκ” συναντώνται πολύ γρήγορα στα πεζοδρόμια ή στα τηλεοπτικά πολυπαράθυρα με τα «νέα πρόσωπα». Και «ανοίξαμε παράθυρο» έτσι, στην προς τα πάνω σαπίλα του συστήματος. Στα ΜΜΕ. Τα media οπωσδήποτε δεν ελέγχονται από το Πασόκ. Λειτουργούν παρακρατικά και υπέρ Πασόκ. Είναι αλήθεια ότι τα ΜΜΕ δεν «ενέκριναν» την «παράδοση» του κινήματος στον Παπανδρέου, κυρίως έπειτα από την ήττα του 2007. Μάλλον αναθεώρησαν τη στάση τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τους κουραμπιέδες και τα έκτακτα όταν παρέδωσε ο Σημίτης το δαχτυλίδι. Θα τα έβρισκαν όμως γρήγορα, κυρίως λόγω των «εγκάθετων» του μιντιακού παρακράτους μέσα στο μηχανισμό Πασόκ αλλά και κυρίως λόγω της ανάγκης του συστήματος για εξουσία και αναδιανομή του κρατικού και ευρωπαϊκού πλούτου προς τα πάνω! Ένα διαρκές «δημοκρατικό» και «συμμετοχικό» χρηματιστήριο πανίσχυρων παραγόντων! Τα πάντα ρευστοποιημένα από καλοπληρωμένα και αδηφάγα αρπακτικά για προσφορά στο βωμό του άβατου ιερού των τρομακτικών αφεντικών της τηλεόρασης και της παραπληροφόρησης! Μοιάζει με τους εφτά παγωμένους εφιάλτες του τραγουδιού που είναι έτοιμοι να ξαναπάρουν τη θέση που αυταρχικά θεωρούν ότι πάντα τους ανήκει!

Το Πασόκ είναι σαπημένο προϊόν.

 http://exastal.blogspot.com/2008/09/blog-post_21.html


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: