"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/4/10

Μείζον θέμα δημιουργείται μετά την αποκάλυψη στην Εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Siemens ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Γαμπρίτσος, που διορίστηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Πολιτισμού, ήταν στην εταιρεία Telepassport, απ` όπου παρήλασε πλειάδα κατηγορουμένων σήμερα για την πολύκροτη υπόθεση.

Τα πλοκάμια της Siemens αγγίζουν τον πρόεδρο της ΕΡΤ

15 Φεβρουαρίου 2010.
http://www.politis-gr.com/?p=801

κ. Γ. Σκαρπέλης , διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ επί κυβερνήσεων ΠαΣοΚ ( με τον οποίο στο ίδιο ΔΣ του ΟΤΕ υπήρξε και ο σημερινός υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου) .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: