"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/6/11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ,ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

 
Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα,πρόκειται για μία εκ των "εκπροσώπων" που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα,μιλώντας για το "κίνημα" και επαναλαμβάνοντας τον απολιτικό του χαρακτήρα ("δεν έχουμε προτάσεις,δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί",είπε χαρακτηριστικά).

Η συγκεκριμένη λοιπόν,έχει κάνει μαζί με έναν ακόμα "Υποψήφιο Διδάκτορα",ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ με τίτλο "Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα"! 


Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.


Βάζουμε ένα απόσπασμα:

Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» δηλώνει τις διεθνικές διεργασίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την αλληλεξάρτηση των κρατών και την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εξουσίας, ανάδειξης νέων ταυτοτήτων, δικτύων εξουσίας, κ.τ.λ.  ή αλλιώς, τη διαδικασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα, μειώνει τη δύναμη των τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών δικτύων, ενώ δημιουργεί μια διαφοροποιημένη και διαφορετική μορφή πολιτισμού και κοινωνικές σχέσεις που ξεπερνούν τα όρια του εθνικού κράτους. Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανάδειξη ενός ανεξάρτητου χώρου συναλλαγών, πέρα από τα φυσικά και νομικά όρια των κρατών, την ανάδυση της «παγκοσμιότητας», κατά τον Ούλριχ Μπεκ.

Στην ουσία, έχουμε την κατάργηση του «κράτους», ως έννοιας και υπόστασης, όπως εδραιώθηκε στην εποχή της νεωτερικότητας, όπως και την απορρύθμιση του ενιαίου της κοινωνικής οργάνωσης της παραγωγής. 


Αποτελέσματα αυτών είναι η κατάργηση (ή η τάση για κατάργηση) κάθε φραγμού μεταξύ των εθνικών κρατών, καταρχήν στον τομέα της οικονομικής παραγωγής και ακολούθως σε κάθε άλλη συναλλαγή ή μεταξύ τους σχέση. Διαμορφώνεται ένα παγκόσμιο δίκτυο, μέσα στο οποίο τα εθνικά σύνορα, όπως τα γνωρίσαμε, τείνουν να καταργηθούν. Διαμορφώνεται μια «παγκόσμια κοινωνία», μέσα στην οποία η «ελεύθερη κίνηση» αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της και παράλληλα την «τεχνολογία» με την οποία εκπορθούνται οι τοπικές κοινωνίες.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!


Η...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ",ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!


Μιλάει για την "εκπόρθηση των τοπικών κοινωνιών" μέσω των τεχνολογιών (σας θυμίζει κάτι αυτό;;;)!!!

Φυσικά,για κατάργηση εθνικών συνόρων και κρατών όπως τα ξέρουμε σήμερα! 


Με λίγα λόγια,όχι μόνο...ανίδεη δεν είναι,αλλά θα λέγαμε ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ στο αντικείμενό της,δηλαδή την οργάνωση "αυθόρμητων επαναστάσεων",που τελικά ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!



Αν μετά από αυτή την αποκάλυψη,κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε απλά για...συνωμοσίες,τότε όχι απλά εθελοτυφλούν,αλλά είναι εντελώς τυφλοί!


Και μην πει κανείς πως "έτυχε",γιατί πολλές...συμπτώσεις μαζεύτηκαν τελευταία!



Τη μια ο Εσέν με το βιβλίο του,την άλλη το στέλεχος της Πασοκικής Νεολαίας Ηρακλείου...


Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...



Και τώρα αυτή η "κυρία",που βγήκε να μιλήσει χθες στην τηλεόραση!


Επομένως,καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της από τον πιστό υπηρέτη του Καθεστώτος εδώ και χρόνια Χαρδαβέλα!


Δεν την έβγαλε,φυσικά,για να προβοκάρει το "αυθόρμητο κίνημα",όπως λένε μερικοί.


Αλλά γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση που προετοιμάζουν,μέσα από τέτοιου είδους...αγανακτίσεις!

Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: