"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/11

Μεγάλες αλήθειες από τον Α. Λοβέρδο-στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός.

ImageΕπίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων και πολλές αλήθειες για την Αριστερα οι οποίες χρειάστηκαν 30 χρόνια για να ακουστούν ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής σήμερα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της κοινοβουλευτική Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με τα κωλύματα μετεγκατάστασης του υπουργείου Υγείας στο κτίριο του Κέντρου Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, ο υπουργός απέδωσε την καθυστέρηση στην γραφειοκρατία και στο Σύνταγμα της χώρας που όπως είπε «Το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας». 

Συνεχίζοντας την εξομολόγηση του ο υπουργός που μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα όπως έχουν (βλ. την οικονομική επιβάρυνση των λαθρομεταναστών στο σύστημα Υγείας της χώρας) ...
προχώρησε σε μία ευθεία επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων λέγοντας ότι «Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… Το 1.000.000 υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10.000.000, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10.000.000 πληρώνουν το 1.000.000. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς…».
Εκεί όμως που ο υπουργός προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων ήταν όταν ομολόγησε αυτό που τόσα χρόνια αποτελεί κοινό μυστικό ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».
Πιο συγκεκριμένα η παραδοχή του υπουργού έγινε μιλώντας στη Βουλή  για την Αριστερά στην Ελλάδα και την τραγωδία στην Marfin. «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στη Marfin» είπε ο υπουργός,  «Σας θυμίζω ότι, με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον Εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη Μεταπολίτευση».
Συμπληρώνοντας ο υπουργός επεσήμανε ότι «όποιος δήλωνε μετά το 1974 αριστερός είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του». Πικρές αλήθειες από τα χείλη ενός υπουργού μίας Σοσιαλιστικής κυβέρνησης έστω και με καθυστέρηση 30 ετών.
Αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα. Για όλους και για όλα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: