"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/9/11

(Σενάριο), ή Σχέδιο που έγινε πραγματικότητα;


Διάθεση 100 δις. δολαρίων , σαν αρχή για το παιχνίδι της τρομοκρατίας.
1995-
Οι αδελφότητες των μυστικών υπηρεσιων είναι αδελφωμένες με το θάνατο.

Τα θέλγητρα του θανάτου τους γοητεύουν. Μην πιστεύετε ότι τώρα τελείωσε το κυνήγι των (κομουνιστών), ότι σταμάτησαν και οι υπηρεσίες το Θεάρεστο έργο τους.
Έχουν διατεθεί ΕΚΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ –σαν αρχή- για την εφαρμογή της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία θα πνίξει στο αίμα όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ του Νέου Κύκλου Αίματος είναι η NSA με εκτελεστικό όργανο- όπως πάντα- την  CIA σε Συνεργασία με τους Ισλαμιστές.


Πηγή –Μυστικές υπηρεσίες:1995
 Αθ. Στριγάς.

Αυτό το σχέδιο εφαρμόστηκε το 2001 με την (κατεδάφιση) των Δίδυμων πύργων.
Και λέμε κατεδάφιση, διότι δεκάδες πολιτικοί μηχανικοί, που έχουν γράψει και βιβλία, και ειδικοί στις κατεδαφίσεις, λένε ότι:  Οι πύργοι , ή όποιο άλλο κτίριο , ακόμη και όταν βομβαρδίζετε , ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ! Και ειδικά αυτά τα κτίρια που είχαν αμέτρητους τόνους Ατσάλι !!!   
Είναι τυχαίο ότι ότι μία παγκόσμια υπερδύναμη με ανθρώπινο δυναμικό στις μυστικές υπηρεσίες 500.000 περίπου. Να έχουν αδρανήσει όλοι αυτοί μαζί για μία μέρα ; Και ξαφνικά όλα τα αεροπλάνα των ΗΠΑ να πέσουν στα χέρια τρομοκρατών; Να μην απογειωθεί κανένα πολεμικό αεροπλάνο να προλάβει , έστω το ένα από τα δύο που έπεσαν στους πύργους; Όλα τυχαία; Δε νομίζουμε !  

Δεν υπάρχουν σχόλια: